Elindult a Magyar csapat + friss Powerhuni képek!

2010-12-03

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Elindult a magyar csapat Alzeybe, a WABBA világbajnokságára!

Ugyan az idióta magyar sajtó szerint idén volt először testépítő VB Magyarországon, de valójában idén NEM volt: ami a múlt héten itt történt, az a klasszikus testépítés VB, amely a megboldogult férfi fitness forma (!) átnevezve egy jobban hangzó névre - persze a hozzáértők mind tudják, hogy az IFBB (valódi) testépítő VB idén Bakuban volt, Azerbajdzsánban.

 

Ellenben tavaly volt VALÓDI testépítő világbajnokság Magyarországon, méghozzá a WABBA VB, Pintér Feri szervezésében - ahol jópár magyar világbajnokot avattunk.

Remélhetőleg idén sem lesz ez másként: a fergeteges sikerű múlt heti NAC VB után ismét Németországba indult a csapat ma reggelen, hogy - az ezúttal két napos - rendezvényen a hazai testépítést reprezentálja. 

Kezdjük élből a rossz hírrel: sajnos idén nincs profi kategória, így Tóth Dani és Molnár Peti a versenyen nem indul. Ennek okai valószínűleg financiálisak, de az is lehet hogy nem jött még össze megfelelő mezőny, erről alkalomadtán kifaggatjuk Pintér Ferencet, a WABBA magyarországi képviselőjét. Mindenesetre azt sikerült elintézni, hogy Peti és Dani jelen legyenek az eseményen, egy bemutató formájában.

Kik vesznek részt a VB-n? Hivatalos információnk nincs, de mivel holnap utazunk a versenyre, mindenképpen pontosítjuk a dolgokat. Tény, hogy nem teljesen ugyanaz a mezőny, mint a NAC VB-n.

Már a múlt heti NAC VB-n sem sikerült indulnia Vladár Tamásnak, aki előzetesen elmondta nekünk, hogy igazából a Superbodyt célozta meg idén, és nem gondolja, hogy neki indulna kéne VB-n. Rábeszélés hatására utazott Hamburgba végül, de "úgy érezte" nem kell ez neki - és sajnos bejött, a verseny regelén rosszul lett. A WABBA tervben sem volt, így ő biztosan nem lesz ott.

A NAC VB egyik döbbenetes szereplője Kökény Béla a hírek szerint nem tud revansot venni a második helyért - pedig éppen tudott volna annyit száradni, hogy VB címet zsebeljen be. Kellner Suzy a múlt héttel ellentétben a WABBA VB-n jelen lesz, csakúgy, mint Tirpák Zsuzsi, aki Hamburgban világbajnok lett.

Valószínűleg elindul Gróf Brigi - miért hagyná ki? - és biztosan jelen lesz Toldi Zsuzsi is, aki a NAC VB-n modell kategória hiányában nem tudott indulni. Nagy Orsi valószínűleg nem véletlenül tűnt fel a Superbody-n, szinte tutira számíthatunk rá most is - más kérdés, hogy milyen kategóriában, hiszen tavaly profi volt, igaz egyedüliként. Polyák Pisti valószínűleg folytatni igyekszik a múlt heti trendet, és itt is megpróbálkozik a Junior világbajnoki címmel - ami azért sem lesz könnyű, mert "házon belül" kap ellenfelet!

A Superbody óta nem láttuk Nagy Hunort, aki az akkori elég vizes - bár brutálisan tömeges - formáján láthatóan javított a WABBA VB-re készülve - erről a képek is tanúskodnak!

A lista korántsem teljes, de amint lehetőségünk van rá, pontosítunk!

 

 

 fotó: Drugs Bunny

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/869/

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!