Első Motivációs Testépítő Konferencia

2009-09-02

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Soha nem rendeztek még a testépítő sportban Magyarországon olyan rendezvényt, amely viszonylag nagyszámú közönségnek nyújt szakmai információkat!

A Scitec most lépett ezügyben olyan méretben amiben mi eddig nem mertünk: a konferencia 500 főnek szól - szigorúan limitálva!

Nyilván nem olyan dögunalom ez, mint egy szakmai konferencia, ahonnan estefelé tökönszúrás közeli állpotban vagy tök kómásan esel haza - itt a cél a közönség "képzésén" túl a szórakoztatás is, így interaktív módon egy szórakoztató-okosító programban vehetnek részt a szerencsések, akik bejutnak.(Halkan megsúgjuk: a jegyek nagyob része már elkelt és mivel csak előfoglalás van,. érdemes belehúzni!)

A program első része szakmai előadásokból áll szakértőkkel, de szórakoztató módon. Biztos vagyok benne, hogy sikerül olyat monani mind ezédtehnika, mint táplálkozás terén a látogatóknak,amely akár fordulópontot jelenthet a fejlődésükben - vagy a  motivációjukban.

A második rész a sztároké: a TEAM SCITEC tagjaival találkozhat a nagyérdemű, akik rövidebb etapokban beszélnek magukról, felkészülésükről, tapasztalataikról - természetesen interaktívban, bármely kérdésre válszolva.

 

Valószínűleg elég gyorsan el fog telni az erre a programra szánt öt óra, ahol a Superbody előtt öt héttel a már kissé lehet morcos, de már igen jó formájú top versenyzőket láthatod élőben olyan formában nyilatkozni, ahogy csak az egészen bennfentesek látták őket eddig!

Tekintetbe véve az igen impozáns névsort, az élmény garantált: Vörös Zoli, Lauter Victor, Tóth Dani, Bodó Imi, Molnár Peti, Kathi Béci, Bognár Gergő, Lénárd Lajos és még meglátjuk, kik! ;)

Az előadók között a magyar tápkieg szakma guruja, Sztípity Robi, a Shop.Builder vezetője is jelen lesz.

Helyszín: Stefánia Palota

Időpont: 2009 szeptember 26

Az 500 limitált belépő ára jelképesen most csak 3.000 Ft. Ezért cserébe egy garantáltan felejthetetlen élményt és egy egyenként 5.000 Ft értékű ajándékcsomagot nyújt a Scitec Nutrition. A helyszínen erre a rendezvényre nem lehet bejutni, csak elővételi jeggyel!

Figyelem! A jegyeket csak korlátozott számban értékesítjük és szigorúan csak az érvényes bejelentkezések (e-mail, telefonszám) alapján tudjuk kiküldeni a Konferenciát megelőző héten!

Jelentkezz még ma: jelentkezes@scitec.hu!

 

szólj hozzá

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!