Elverik az X-mant a saját játékában?

2012-08-18

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A Europa Supershow zsűrizése után úgy tűnik, Toney Freeman dallasi rémuralma a végéhez közeleg!

 

A múlt héten lenyűgöző fizikumával óriásit robbantó Shawn Rhoden látványa ugyanis ezúttal is hasonló ámulatot keltett a nézőkben és a bírókban, mint legutóbb, így a helyzet jelenlegi állása szerint Toney nem ebben az évben fogja negyedszerre is megnyerni a versenyt - persze feltételezve, hogy valamikor megnyeri majd negyedszerre. Shawn hihetetlen szimmetriája és arányai ugyanis kiváló kondícióval párosítva pontosan azt testesíti meg, amiről a testépítésnek szólnia kell. Hagyományosan hasonlókat szokás pozitívumként emlegetni Toney-val kapcsolatban is, vagyis nehéz lesz fogást találnia a favoriton.

Persze az X-man is nagyszerű formában érkezett, így még mindig joggal reménykedhet a győzelemben, hiszen a döntőig bármi megtörténhet - például agyonverheti Shawn-t a szívlapáttal -, de pillanatnyilag úgy néz ki, még a második helyért is keményen meg kell küzdenie. Roelly Winklaar rengeteget javult ugyanis a múlt hét óta: szárazabb és teltebb lett, azt a frík faktort mutatva a nézőknek, amivel az elmúlt években a rajongótáborát felépítette. Ugyan látszólag ez még nem lesz elég a győzelemhez és a Mr. Olympia kvalifikációhoz, de hozhat számára néhány pontot a kvalifikációs tabellán, amelyről végül a legjobb öt kap meghívást a nagy "O"-ra.

Hidetada Yamagishi sem romlott egy hajszállal sem, sőt, ha ez emberileg lehetséges, még szárazabb, mint egy héttel ezelőtt volt, de úgy néz ki, ez most nem lesz elég a dobogóra, azonban a japán jól tudja, hogy egy ilyen kaliberű mezőnyben a negyedik hely is kiváló eredmény. Persze ez is csak akkor lesz meg, ha meg tudja előzni a szintén remek formát hozó Ed Nunn-t, akinek azonban különböző problémái vannak: például nem elég száraz a hátsó pózokban és a legutóbbi versenye óta nem szedett fel sok izmot. Éppen ezért sanszos, hogy nem tudja lenyomni Hidét, ami egyben azt is jelenti, hogy a nagyok dolgába sem fog beleszólni, ahogyan a pontozólapokon egyelőre minden bizonnyal mögötte helyet foglaló versenyzők sem.

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

Shawn Rhoden

 

Toney Freeman

 

Roelly Winklaar

 

Hidetada Yamagishi

 

Edward Nunn

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!