Europa Super Show 2011 - előzetes

2011-08-10

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A hétvégi Europa Show of Champions az indulólista alapján újabb izgalmas harcokat tartogat, amit élőben is lehet majd követni!

 

A hétvégi Europa Show of Champions az indulólista alapján újabb izgalmas harcokat tartogat, amit élőben is lehet majd követni!

Toney Freeman a verseny abszolút favoritja lehetne, azonban idén még egyszer sem sikerült összeraknia olyan formát, amivel akár csak egy dobogós helyezést is össze tudott volna hozni, és a legutóbbi vendégpózolása sem sok jóval kecsegtetett - de ennek ellenére mindenképpen potenciális esélyes. Ed Nunn a Toney-éhoz hasonló fizikumával vált ismertté, és tavaly nyáron már sikerült versenyt is nyernie, idén pedig még nem versenyzett, úgyhogy remélhetőleg a "kis X-man" azóta alaposan felhozta a felsőtestét. Ha mindemellett még a formaidőzítést se szúrja el, könnyen megverheti Freeman-t, az eredeti X-mant, hiszen mindenki tudja, hogy végül csak egy maradhat.

Mark Alvisi is jól szerepelt tavaly nyáron, de a Mr. Olympia-t is kihagyta, majd eltűnt a balfenéken. Viszont ha meg tudja ismételni a tavaly mutatott kiváló kondíciót, helyet követelhet magának a legjobb háromban, spt, akár a győzelmet is megszerezheti. Mike Liberatore is biztató formát mutatott az elmúlt napokban nyilvánosságra hozott fotókon, de úgy tűnik, még a 105 kilós testsúlya ellenére is férne rá némi tömeg - azonban az edzőtermi fotókon könnyű jól vagy éppen rosszul kinézni, a valóság majd az összevetéseknél fog kiderülni. Grigori Atoyan is járt már az Olympia színpadán néhány parádés szereplés után, amiket elsősorban a borotvaéles kondíciójának köszönhetett, de a Europa Battle of Champions-on korábbi önmagát meg sem közelítette, viszont elképzelhető, hogy az azt követő két hét elég lesz számára a forma tökéletesítésére.

 

 

Martin Kjellström neve jelen pillanatban nem szerepel a listán, így lehet, hogy az indulásáról szóló hír egyszerű kacsa volt, Clarence DeVis-ről pedig az a pletyka keringett, hogy az openesek közé fog benevezni, egyelőre mégis a 202 fontosok között szerepel a neve. Persze ha a mérlegelésen nem tud beférni a súlykorlát alá, biztosan elindulhat a nagyok között.

A "kis" divízióban tehát Clarence lehet a favorit - ha ot indul -, de Tricky Jackson is ég a bizonyítási vágytól, miután a Jacksonville Pro nem úgy sikerült, ahogyan szerette volna. Persze John Arendsz, Marvin Ward és még számos kiváló versenyző ott lesz, a 202 fontos kategóriában pedig folyton változnak az erőviszonyok, így szinte lehetetlen megjósolni a győztes személyét.

Mellesleg a versenyről élő közvetítés is lesz, így akinek nincs jobb programja péntek és szombat estére, betervezhet egy (vagy akár két) proteinszürcsölgetős, agyzsibbasztó filmektől és minden egyéb káros szenvedélytől mentes estét.

FŐOLDAL

Szólj hozzá a fórumban!

 

Open indulólista:

Mark Alvisi
Grigori Atoyan
Moe Bannout
Constantinos Demetriou
Oscar Dexter
Toney Freeman
Michael Liberatore
Juan Marquez
Antonio Jose Morales Vidal
Zaher moukahal
Jerry Nicholls
Edward Nunn
Shawn Rhoden
Heinz Senior
Phil Von Kaenel

202 fontos indulólista:

Ahmad Ahmad
John Arendsz
Omer Borelli
Gerardo Cabrera
Gaetano Cisternino
PD Devers
Clarence DeVis
Charles Dixon
Derik Farnsworth
Dave Goodin
Randy Jackson
Tricky Jackson
Lance Johnson
Fernando Moronha
Leonardo Pacheco
Benjamin Parra
Angel Rangel Vargas
Marvin Ward


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!