Evan legyőzte Mr. Olympiát, és veretlen maradt!

2011-02-20

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Evan Centopani egy nagy adag plusz izommal és porszáraz kondícióval megelőzte Dexter Jackson-t, és megnyerte az első Flex Pro-t!

 

Evan Centopani egy nagy adag plusz izommal és porszáraz kondícióval megelőzte Dexter Jackson-t, és megnyerte az első Flex Pro-t!

Evan rengeteget fejlődött 2009 óta, felhozta a combjait és a hátát, ráadásul ezúttal guru nélkül, teljesen egyedül sikerült összehoznia azt a brutális formát, amivel végül megőrizte veretlenségét és megverte a "Pengét" abban, amiben a legjobb: a kondícióban. Dexter ugyanis ezúttal a tömegre játszott, és ezért feláldozta a védjegy kondícióját, de ez hibának bizonyult, úgyhogy ezúttal csak a második hely jutott a 2008-as Mr. Olympia-nak, de ha visszatalál a helyes útra, két hét múlva, az Arnold Classic-on revansot vehet.

Foaud Abiad a jobb kondíciójával és hátizmaival ezúttal ezúttal legyőzte Dennis Wolf-ot a dobogó alsó fokáért vívott küzdelemben, tehát a kanadainak megérte kihagyni a 2010-es évadot, ugyanis remekül nézett ki, miközben Dennis néhány hónapja még ötödik volt a Mr. Olympia-n, és most ugyanabba a hibába esett, mint Dexter, vagyis feláldozta a definíciót a méretekért cserébe - ami bár látványos volt, mivel a Farkas ezúttal távolról sem volt laposnak nevezhető, a bírók tetszését ezúttal nem sikerült elnyernie.

Ben Pakulski óriásit fejlődött, és szemből szinte verhetetlennek tűnt, de a háta továbbra is látványosan gyenge maradt, ezért nem volt esélye előkelőbb helyekért harcolni, mint az ötödik. Ben White-ot viszont sikerült megvernie, aki így szinte biztosan nem kap meghívást a két hét múlva megrendezésre kerülő Arnoldra, viszont valószínűleg nem hagyja félbe a tavasz szezont, mivel minden bizonnyal be akar gyűjteni egy Olympia kvalifikációt, ha már versenyformában van.

FŐOLDAL

 

 

Szólj hozzá a fórumban!

Teljes eredménylista:

1. Evan Centopani
2. Dexter Jackson
3. Fouad Abiad
4. Dennis Wolf
5. Ben Pakulski
6. Ben White
7. Grigori Atoyan
8. Vladimir Sizov
9. Stan Efferding
10. Omar Deckard
11. Constantinos Demetriou
12. Robert Belisle
13. Daniel Hill
14. Milton Holloway
15. Jojo Ntiforo

 

Evan Centopani:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dexter Jackson:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fouad Abiad:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dennis Wolf:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben Pakulski:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben White:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grigori Atoyan:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vladimir Sizov:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stan Efferding:

 

Omar Deckard:

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17322


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!