Exkluzív interjú Lesukovval közvetlenül a verseny után

2011-03-07

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Alexey Lesukov a Peak csodagyereke a hétvégén fantasztikus győzelmet aratott az Arnold Classicon, ahol a színpadról lejött egyből elkapták néhány szó erejéig. Nézd meg Te is mit nyilatkozott az újdonsült bajnok!

(Az újdonsült bajnoknak jópár beégése volt azért mostanában, és az Arnold Amateur abszolút bajnoki cím nem jött össze azért és vele a profi kártya sem - a szerk.)


"A versenytársak valóban nagyon erősek voltak. Én pedig nem tudtam felméri a saját formámat, így voltak kételyeim, elsősorban Williammel kapcsolatban ( aki a 3. lett). Szóval erős kételyeim voltak, de második napra már sokkal jobban éreztem magam. Tegnap az előzsűrizésen iszonyú rosszul voltam, meglehet az még a repülés utóhatása volt. És most mint látjátok koszos vagyok, de nagyon elégedett :)"Alexey Lesukov azóta a hírek szerint már tovább repült Miamiba, ahol egy fotózás vár rá.

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
A magyar testépítősport lassan 40 éves... Érdemes egy kicsit visszatekinteni a kezdetekre. A mai fiatalok lehet nem is tudják, hogy a kezdet...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!