Fagyi és pezsgő, ami kell

2015-09-04

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Kibeszélünk mindent, amit lehet, például barbár fagyizabálási szokásokat, az új Guy Ritchie filmet, Dorian Yates kapcsán az alkohol szerepét a hétköznapokban, és olyan dolgokat is, amiket direkt nem akartunk, de muszáj volt - a BB.Rádióban!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmail pont com

 

Trekklista: (az előző adáshoz)

Kansas - Fight Fire With Fire
Pink Floyd - Learning to Fly
Tom Petty - Learning to Fly
Foo Fighters - Learn to Fly


Olvasói levél: (erős idegzetűeknek, a maximális történelmi hűségért)

Mindig meghallgatom a műsort, jót szórakozok meg röhögök végig a szövegen. A sorozatokkal kapcsolatban akarnék írni pár sort. Én is adok mindig egy-két epizód erejéig esélyt a kiszemelt sorozatnak.A Sons of Anarchy-nak is adtam,de nem tudott lekötni. Lehet azért,mert nekem Katey Sagal mindig Peggy Bundy lesz, Ron Perlman meg Koulikov az Enemy at the Gates-ből nem tudom. De Bunny tanácsra még egyszer nekifutok. A motorozást én is szerettem.Az utolsó motorom egy ZXR 750 volt,a 90-es évek elején még nagy szó volt Ràkfa...án ha volt egy ilyened.Ezt csak azért írtam,hogy nem esetlegesen az nem tetszett a filmben hogy motoros.

Van egy sorozat, Outlander a címe, magyarul Idegen -re sikerült lefordítaniuk.A Hegylakó óta szeretem az ilyen "Highlanderes" filmeket. Az első évad a torrentkölcsönzőben,így hát belevágtam.Második világháború vége, főszereplő nő egészségügyi vonalon dolgozik, sebesült katonákat ellát,ért a felcserkedéshez.Férjével aki történelem professzor, felutaznak a skót felföldre,közben férjétől sokat tanul az ottani történelemből.Valami imahelynél,kelta időkben épült,a nő hozzáér a kőhöz,és hipp hopp átkerült 200 évvel korábbra.Az angolok akkoriban is a skót felföldiekkel szórakoztak.A történet érdekes lett, elvonatkoztattam attól hogy baromság,folytattam.Hozzáteszem 16 része van az első évadnak, egy rész több mint egy órás.Megismerkedik egy fiatal felföldivel,Jamie-vel és nagy harcok, meg állandó haza akarok menni kínlódások közepette feleségül megy hozzá.Gonosz angol kapitány (ugyanaz a színész alakítja aki a férjet a valós időben,annak leszármazottja)végig korbácsolja ezt a Jamiet,kegyetlenkedik,nőket erőszakol.Persze a 12.rész körül kiderül hogy csak akar,de sosem jön össze neki az erőszak,lelki beteg,gondoltam én.Addig,és itt jön az ami miatt a levelet írom,amíg az utolsó előtti részben MEGKÚRJA Jamie-t a férjet !Kiderül csőbuzi a kapitány,végig Jamie seggére pàlyázott. Kiláncolva cellában,hátulról döngeti totálban,és azt kiabálja"sikíts!"Jamie meg összeszorított szájjal nyöszörög skót szoknyában.Aztán a lélekben és testben elgyötört Jamie mögé fekszik,persze pöcsök kint,a kapitányé biztos,de ekkor már a 14 letudott rész miatt folytattam.Bekeni levendulaolajjal,és ahogy kivettem jutott belőle Jamie seggére is bőven,aztán becserkészi így is hősünket,aki arcán már mintha lehetne látni némi élvezetet is a csusziolajnak hála.

Az általatok sokat emlegetett buzilobbi ide is eljutott,hogy marcona skót harcosokat dugnak meg a filmen,és persze a pride -al közel egy időben sikerül sugározni a buzis részeket.Addig nem gondoltad volna hogy ide lyukadnak ki az írók.Elvettek az életemből 14 órát,természetesen beszüntettem a sorozat további nézését.


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!