FitMuscle TV

2021-12-08 | 
 / 5.0

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

FIT MUSCLE TV MAGAZIN

A MuscleSport és Muscle Magazin szerkesztősége Fit Muscle néven TV műsort is készített 2005 év elejéig. A műsorokat kezdetben az akkor induló ATV-n lehetett látni, később megrendelhetők voltak videó CD formátumban a Shop.Builder Webáruházból, most pedig, mint érdekességek itt INGYENESEN nézhetők. A havonta új tartalommal jelentkező programot egyszer egy dupla videó formájában is kiadták. A BodyBuilder Webmagazin akkori munkatársai a műsor készítésében tevőlegesen is részt vettek egy időben! A műsor részben illusztrálja az újságban érintett témákat (edzésterveket például), de természetesen más anyagok (interjúk és versenybeszámolók például) is láthatóak benne.

A műsor közel egy éves szünetelése alatt a BodyBuilder Webmagazin egy saját projektbe kezdett: BB.Tv néven.


FitMuscle Photo and Video Shooting - képek

Néhány nézői vélemény a Fitmusle TV műsoráról:

"Isetnkirálycsászárgyémánttanármesterszuperhipercool volt a műsor!!! Szerintem erre vártam kiskorom óta! TV-ben látni a "szörnyeket". Csak gratulálni tudok azoknak, akik ezt a műsort létrehozták!"

"Először is hadd gratuláljak a műsorhoz. Végre egy normális műsor a testépítésről. A 03.09-edikei különösen tetszett. Nagyon jó volt hallani a "Nagyok" hangjait, és látni Jay Cutlert kürje közben!!!!!!!!!! Állat! Szóval csak így tovább és remélem hogy még sok adást nyomtok le! Sok sikert kívánok!"

"Ez a kezdeményezés egyedülálló a magyar médiapiacon. Nagyon örülök neki, hogy végre valaki felvállalta, és úgy tűnik, hogy nem is akárhogyan. A témák jók, a műsorvezetők kiválasztása megfelelően sikerült, sportolókkal hitelesebb. További munkátokhoz sok sikert kívánok!" "… gyönyörű volt az a néhány perc, amit még láthattam, és kíváncsian várom a következő adásokat is!"

"Tök állat!"

"… szeretném megkérdezni melyik teremben forgattátok a felvételt? Tetszett!"

"Sziasztok! Nagyon örülök, hogy sikerült egy ilyen színvonalas műsort összehozni. Nagyon igényesnek tartom és külön örülök, hogy megpróbált tényleg minden a testépítéshez tartozó területről szólni. Sok sikert a továbbiakban és még sok-sok adást kívánok."

"Összességében a műsor tetszett, persze van még egy-két csiszolni való, de ettől eltekintve gratulálok! A műsorvezetők: nagyon jó választás volt, Rita és Dávid is külsőre tetszetős, értelmes sportolók!"

"Ami különösen megfogott, az a bevágás a Lantos Johnny edzéséről! Kezdők számára nagyon hasznos a gyakorlatok bemutatása (mely izomcsoportra mely gyakorlat használatos), bár a haladóbb szinten lévő nézők (szerintem többen vannak) számára nem nagy újdonság. Az egyetlen szívfájdalmam a műsorral kapcsolatban, hogy csak fél órás!"

"Sziasztok, épp most láttam a műsort. Véleményem: nagyon jók a témák, érdekesek, egy kevésbé szakértő néző is könnyen megértheti."

A FitMuscle TV eddigi adásai


Kapcsolódó cikkek