FITPARADÉ 2005 - by Drugs Bunny

 / 5.0

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

Fitparádé 2005 - Debrecenben

Drugs Bunny Backstage Exclusive

Figyelem, kezdjük azzal, hogy a nemtommilyenmegyei útkarbantartó és felújító idióta társaság (N.M.M.Ű.F.T.) hagyományosan halálra szopat mindenkit, hogy véletlenül se akarjon Debrecenbe menni soha többet - de ne adjátok fel, van remény, oda lehet érni, csak korán kell indulni!

Nos a Fitparádé kurvajó volt, csak hogy így szívből fejezzem ki magam. Elmaradt a Profi GP idén egész Európában és itt is, ezért nem sok reményt fűztünk a dologhoz. Annyit tudtunk: két színpad, egyiken majd egy Masters meccs lesz, a másikon bemutatók és a Pump and Run, amelynek első stádiumánál ott voltunk mi is és szerény véleményem szerint nagy jövője van.

A szervezők most ügyesek voltak, a nézőtérről középről a már eddig is feleslegesnek bizonyult székeket kidobálták és oda tették az expót, a Pump and Runt és még egy kis színpadot, amin valami ugribugri volt. - most már tudjuk, mekkora nézőszám várható: azért a Főnix csarnok bazinagy, nem lehet megközelítőleg se megtölteni, az üres székek meg nem néznek ki jól.

Így frankó nyüzsihangulat lett, mondhatni azt is, hogy tökéletes lett most a helyszín egy ekkora rendezvényhez.

Azt kel mondjam, egy percig se unatkoztunk. A Pump and Run gördülékenyen lement - itt még Berkes Laci is nyomott egy kisebb előadást - vonzotta is az érdeklődőket mindössze a futógépek szartak be. Itt egyedül az értékelés volt elmérve, nagy hiba, hogy a versenyzési feltételek korcsoport szerint mások, de az értékelés nem, de mint első ilyen verseny, ezt elnézhetjük.

A tömegben sztárok voltak, méghozzá azok a sztárok akik azért az eredeti vonalat képviselik nagyon helyesen: Flex Wheeler, Timea Majorova, meglepetésre Arnold…izé Roland Kickinger - aki kurvanagy kamu hülyeségeket beszélt a színpadon a magyar fitnesszről.

Aztán volt meglepi, nem is akármilyen, a profi női testépítő Klaudia Larson mutatott be egy olyan show-t amit errefelé ritkán látunk. Majd, hogy ezt még tetézték, egy Mohamed Mustafa szabadpózzal, aki lenyomult a közönség közé, ahogy kell!

De itt leszögeznék valamit. Én a legszigorúbban megtiltanám a versenyeken és minden ilyen rendezvényen a fényképezést műsor közben! Nonszensz hogy a telefonnal fényképező idiótáktól a sajtó fotósai és operatőrei nem tudják a munkájukat végezni!

A Masters Vb válogatóverseny igen színvonalas volt, de elemzésbe sajnos most nem tudok belemenni. Az eredménylista önmagáért beszél, a szokásos régi motorosok mellett visszatért Balogh Laci is.

Fitnessz modellbeben sok, formában sajnos csak 3 induló volt, a fitnessz meg már nem az én pályám. Mindenestre igen színvonalas rendezvényt láttunk, beszéljen róla pár kép!

És mindez képregényben:


Ki ez az állat aki megmutatta a Playboyos bugyiját?

 


Pump and Run, éppen run.

 


Oláh Józsi testépítő/fakír/harcművész, egy igazán nagy tehetségű és elszántságú ember beszélget egy másik nagy elszántságú emberek, Siklósi Jószeffel aki tavasszal tréfás körülmények között testépítő magyar kupa győztes lett 75 kilóban, majd e napon rekordot futott a gépen, amely nem bírt volna gyorsabban menni és 35 őt nyomott 52 kilóba úgy, hogy nem ihatott aznap, mert másnap verseny, lásd Superbody beszámoló.

 


Flex Wheeler nagyon örül magának, mert a kezében Dundika, Timea Majorovát pedig Roland Kickinger tartja.

 


Flex dobott egy bicepszet azért, jelentősen jobban néz ki!

 


A bajnok pihen

 


Mohamed Mustafa és gyanús fiatalemberek

 


Operatőrünk az élet kezdetét szimbolizálja

 


Őt kérem nem ismerem!

 


Berkes Laci és a Cápa, Vékony Zoli

 


Lakatos Misi

 


Ő nemtomki

 


Oláh Józsi félreérthető pozícióban, de nem féljetek, csak barnítózzák

 


Balogh Laci, elég komoly

 


Mindenféle szedett-vedett alakok feszült figyelemmel nézi versenyt

 


kopasz 1

 


kopasz2

 


kopasz 3…ja nem ennek van haja, de jövőre megdumájuk!

 


egy gyönyörű láb

 


Palatinusz Tünci alszik és nekitámasztották a falnak. Mellette Orsi.

 


Zita és Orsi, a kép nem sikerült túl jól, én csináltam

 


Óváry Eszti!

 


Mi van a kezedben, bunkó?

 


Modellek

 


Itt csak egy

 


A vézna srác, Mohamed Mustafa IFBB Pro

 


Sztárok a színpadon, Pokimóni hülyeségeket kérdez

 


Toldi Zsuzsika

 


A gyönyörű lábak felvitték a nem kevésbé gyönyörű testet a színpadra

 


Klaudia Larsontól totál idiótaságokat kérdez a kevésbé gyönyörű Pokimóni.

 


Óváry Eszti bemutatózott, majd beszélt a színpadon, bár kissé lihegett. Nála sajnos képben van a visszavonulás lehetősége.

 


Kapcsolódó cikkek
Leugrottunk Miskolcra, és rávettük Fazekas Janit egy 300-as guggolásra, Bunny mopszológiai és egyéb kutyarovata után Kathi Béla megsüti és elpusztítja a Muffint...
Két legendás sportoló a 175-ös BBTv-ben! Hogy Gróf Brigi 19 vagy 20-szoros világbajnok, ennek megfejtéséhez meg meg kell nézned az adást - és még akkor sem lesz...
A tartalom: Illés Naturál Norbert, Kiss Jenő, Bunny, Csülök, a hikomat. ...
Tudományos felvilágosító kisfilm a testépítő fotózásról (feat. Garamszegi "Gp Exclusive" Péter), majd következik a 2019-es év meglepetés-sportolója, az igazi kl...
A BBTv tíz év alatt sok helyen megfordult: még Amerikában is. Most azonban olyan helyszíneket láthatsz, amire soha nem gondoltál volna. Amíg mindenki más nyar...
Matyi | Leslie von Guldenburg | Bunny-nyújtás | Vörös Zoli bemutató | Előzetesek ...
Mr. Deadlift Mészáros Tibor | Hardman | Nissan 100nx teszt | Scitec Essentials ...
Ez sem öt perc alatt készült el: Zimmermann Ferenc veterán testépítő bajnokunk sztoriján keresztül bepillantást nyerhetünk a magyar testépítő sport történelmébe...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!