Flex Wheeler visszatért kísérteni!

2012-08-19

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Shawn Rhoden ismét bizonyította, hogy az oldschool fizikum még mindig működik, és ennek hála kis híján megismétlődtek az elmúlt hét történései.

 

Shawn Rhoden ismét bizonyította, hogy az oldschool fizikum még mindig működik, és ennek hála kis híján megismétlődtek az elmúlt hét történései. Shawn ugyanis egy héttel ezelőtt hasonlóan kiemelkedő formával nyerte meg a PBW Championships-et, most pedig, a Europa Supershow-n hasonlóan kiváló fizikummal ismét győzni tudott.

Arról, hogy ne minden ugyanúgy történjen, Hidetada Yamagishi és Toney Freeman gondoskodott. Hide ugyanis Shawn-hoz hasonlóan élete legjobbját vitte a színpadra, és bár a zsűrizés alatt még úgy tűnt, Toney ellen ez is kevés lesz, az X-man másnapra elszúrta a formaidőzítést, és ez a parányi hiba is elég volt a japánnak ahhoz, hogy ellopja a második helyet. Toney tehát végül a dobogó legalsó fokán végzett, de a Finn Grand Prix-n, az utolsó Mr. Olympia-ra kvalifikáló versenyen újra nekifut majd, hogy szerezzen egy győzelmet, és bombabiztos helye legyen az "O"-n, ne pedig egy "potya" meghívóra legyen szorulva az idén debütáló pontversenyből.

Roelly Winklaar végül hiába javult sokat az elmúlt egy hétben, ahhoz ez sem volt elég, hogy a hibázó Freeman-t elcsípje, a győzelemtől pedig messze elmaradt, de mivel a jelenlegi helyzet szerint sem a pontversennyel sem pedig győzelemmel nem tudott még kvalifikálni az Olympiára, esélyes, hogy ott lesz a finn versenyen, és mindent megtesz, hogy valamilyen úton-módon bekerüljön, hiszen ha ezt nem tudja összehozni, az óriási presztízsvesztés lenne számára.

Ed Nunn futott be ötödikként, a szokásos fazonjával, ami egyrészt nem fest rosszul, másrészt viszont egy szemernyivel nem látszik vastagabbnak, mint tavaly volt, és a legjobb kondícióját sem tudta mostanra összerakni - bár egyáltalán nem biztos, hogy az egyéni legjobbja előrébb juttatta volna ebben a mezőnyben. Todd Jewell kőkemény izomtömegének köszönhetően vitézkedett ilyen előkelő helyen, a szimmetriája ugyanis távol áll a tökéletestől, mégis sikerült megelőznie vele néhány komolyabb versenyzőt.

Az egyik a rögtön mögötte, azaz a hetedik helyen végző Brandon Curry, aki megint nem volt elég száraz, megint nem lett vastagabb, és megint nem kvalifikált az "O"-ra. Ezzel csak az a gond, hogy az eddig említett úriemberek közül az idén látottak alapján Brandon esélyei a legcsekélyebbek arra, hogy még ezek után összehozzon egy kvalifikációt, nem kijutni pedig egy tavalyi hetedik helyezés után a legnagyobbak között finoman szólva ciki, és komolyan árthat a jövőbeli karrierének. Troy Alves számára a verseny közben kiderült valami, annyira, hogy a döntőre már el se ment, de hogy mire jött rá, az egyelőre rejtély. A forma ugyanis kifejezetten rossz volt, de ez általában nem gátolja meg a versenyzőket abban, hogy színpadra lépjenek, így elképzelhető, hogy valamilyen egészségügyi probléma jött közbe, és eleve az volt az oka az eredetileg elszúrt formájának is.

A 212 fontos kategóriát mindeközben az aktív katonai szolgálatból idén visszatérő David Henry nyerte meg, méghozzá meggyőző fölénnyel. Noha még nem érte el élete legjobb formáját, az Olympia idejére ez is sikerülhet neki, így még arra is van esély, hogy visszaszerezze a kis koronát. Tricky Jackson-t kellett lenyomnia a győzelemért ezúttal, ami nem is okozott számára gondot, hiszen Tricky ezúttal sajnos nem tudott semmi újat mutatni.

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

Shawn Rhoden

 

Hidetada Yamagishi

 

Toney Freeman

 

Roelly Winklaar

 

Edward Nunn

 

Todd Jewell

 

Brandon Curry

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!