George Farah-t hazugságon kapták

2010-08-06

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
George Farah lebukott a leghíresebb sztorijával, amit már több, mint 10 éve mesél úton-útfélen...

 

Egy érzelmekkel átitatott marketing videó miatt bukott le végül, melyben elmeséli, hogy 1997-ben, Rochesterben kezdő rendőrtisztként, szolgálaton kívül jelen volt egy bankrablásnál, közbelépett, és hősiesen megpróbálta megfékezni azt - ezért meglőtték. Innen származik az egyik közismert beceneve is: "Golyóálló".

A történet nagyon szép, csak az vele a gond, hogy nem igaz.

Az biztos, hogy Farah-t '97-ben, Rochesterben meglőtték, de soha életében nem dolgozott a rendőrségnél. A lövöldözés körülményei a mai napig nem tisztázottak, senki sem vettek őrizetbe az eset miatt.

Ezért a hazugságért kőkemény bírálat érte őt és a táplálékkiegészítő szponzorát, hiszen egy hamis történetet használtak fel termékek reklámozására.

Videoplayer: magazin/docs/video/testopump.flv

Az Optimum Nutrition a következőt nyilatkozta az ügyben: "George (Farah) főnökeként szerettem volna tudatni mindenkivel: nagyon sajnáljuk, hogy a nyilvánosság felé közvetítettük a koholmányát. Elnézést kérek, ha fájdalmat okoztunk ezzel a rendőröknek vagy veteránoknak."

Farah nem kommentálta a történteket, de büntetőeljárás valószínűleg nem fog indulni ellene - viszont a szponzorációját szinte biztosan elveszíti.

 

Szólj hozzá a fórumban!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
A magyar testépítősport lassan 40 éves... Érdemes egy kicsit visszatekinteni a kezdetekre. A mai fiatalok lehet nem is tudják, hogy a kezdet...
DARÁZS ÁDÁM: STRONGESTMAN ISKOLA - 1. RÉSZ Végül is lényeg a lényeg, beszélgettem pár sráccal,akik nem igazán tudták merre induljanak el az...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!