Gyilkos a csata az utolsó kvalifikációkért

2010-09-18

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A John Simmons Pro előzsűrizése után nincs nagy meglepetés: az előzetes favoritoknak áll a zászló.

 

A John Simmons Pro előzsűrizése után nincs nagy meglepetés: az előzetes favoritoknak áll a zászló. A hétvégi versenyen csak 202 font alatti versenyzők küzdenek az utolsó Mr. Olympia kvalifikációkért.

A zsűrizés azt mutatja, hogy Stan McQuay lehet a befutó, ugyan egy leheletnyi víz van még a bőre alatt, egyszerűen óriásinak tűnik a vetélytársai mellett, de Tricky Jackson nem könnyíti meg a dolgát - élete formáját ugyan most sem sikerült összehoznia, azért még van esélye a verseny megnyerésére.

Videoplayer: magazin/docs/video/expo_monster.flv

Mögöttük egy másik duó harcol, Mark Dugdale és Daryl Gee személyében. Mark remekül néz ki, de szemmel láthatóan nem mostanra időzítette a csúcsformát, és erre most könnyen ráfizethet, ugyanis Daryl rengeteget fejlődött az elmúlt egy évben, és könnyen elhalászhatja előle a dobogó alsó fokát. Az 5-6. helyekre az első profi versenyét teljesítő Parenthesis Devers és Lawrence Hunt tűnik a legesélyesebbnek, de a döntő még alaposan összekuszálhatja a sorrendet, különösen az "alsóházban".

FŐOLDAL

Szólj hozzá a fórumban!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!