Hartford: Sok víz, kevés izom - gond egy szál se!

2011-07-30

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A Europa Battle of Champions előzsűrizése alapján Troy Alves tűnik a favoritnak, de egy már biztos: nem ez lesz az évszázad versenye!

 

A Europa Battle of Champions előzsűrizése alapján Troy Alves tűnik a favoritnak, de egy már biztos: nem ez lesz az évszázad versenye! Sajnos nem sok tökéletesen felkészült atléta lépett színpadra Hartfordban, és ezúttal a néhány héttel ezelőtti fotókon még félelmetesen festő Troy is közéjük tartozik. Ez különösen a hátpózokban jött ki, a korábbi években gyakran kritizált farizom és combhajlító területen - de egyelőre még ezzel együtt is úgy tűnik, ő vezet. Mellesleg szemlátomást rosszul érezte magát, ami miatt volt egy kis kalandja a színpad mellett, de végig tudta csinálni a zsűrizést, és remélhetőleg holnap egy 100%-os formával tér majd vissza.

Ben White a tavaly még győzelmet érő fizikumáról sikeresen lefaragott némi izmot, ami miatt eddig egész évben csak az utolsó helyezettek között szenvedett, most azonban, részben a nem túl erős mezőnynek köszönhetően, részben pedig annak, hogy megfelelően száraz formát hozott a hétvégére, már esélyesnek tűnik a top 3-ba. Marc Lavoie az egyik meglepetésember, ugyanis egész eddigi profi karrierje alatt egyszer sem állt össze egy versenyhétvége sem, mint a mostani: remek kondíciójával látszólag biztos helye van a dobogón, annak ellenére, hogy strukturálisan távolról sincs a legjobbak között.

 

 

Will Harris is sajnos azok táborát erősíti, akiknek nem sikerült jól a csúcsforma időzítése, de óriási tömegével és remek arányaival ennek ellenére sem fest rosszul, így holnap még javíthat, és elcsíphet egy Mr. Olympia kvalifikációt. Toney Freeman-nél és Johnnie Jackson-nál már nagyobb a baj, mivel szemmel láthatóan mindketten alaposan elszámítottak a versenyforma elérésnek idejét - elképzelhető, hogy az eszeveszett diétázás közepette a naptárban összekeverték július végét augusztus végével, vagy az esetleges hibákat elkerülendő, kihagyták a felkészülésből a diétát.

Jeff Long és Fred Smalls személyében azonban szerencsére van pozitív meglepetés is. A bírók ugyan - érdemtelenül - nem hívtak ki őket elsőre, de aztán odaállhattak a nagy nevek mellé, és bebizonyították, hogy nem véletlenül emlegetik őket a sport jövőjeként, hiszen nem csak, hogy mindketten kiváló arányokat kaptak a szüleiktől, de a kondíciójuk is remek volt - fényévekkel jobb, mint például Toney-nak vagy Johnnie-nak. A jövőben is lesz még feladatuk: fel kell pakolni egy jó adag töemget, ha a nagyokkal akarnak versenyezni, de egyelőre jó irányba haladnak.

FŐOLDAL

Szólj hozzá a fórumban!

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

 

Troy Alves

 

 

 

Ben White

 

 

 

Jeff Long

 

 

 

Fred Smalls

 

 

 

Toney Freeman

 

 

 

Johnnie Jackson

 

 

Marc Lavoie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Will Harris

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá a fórumban!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!