Hazafelé tart a magyar csapat a WABBA VB-ről!

2010-12-06

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A mi stábunk nem töltötte ott az éjszakát így - bár hulla állapotban - már itthon vagyunk, de bővebb infók csak később lesznek. Addig is pár állat kép!

A WABBA VB-re induló magyar csapat a nem túl gyors busz segítségével oda 18 óra alatt tette meg az utat - kérdés sikerül-e megdönteni ezt a rekordot viszafelé, vagy ezúttal nagyobb szerencséjük lesz? A mi stábunk éjjel 11-kor indult, és jóval Passau előtt sikeresen belefutott egy havazásba, ami 40-70km/h -ra csökkentette a sebességet - reméljük ezt ők már megússzák, és az odafelé vezető piruettet kihagyva épségben hazaérnek!

 

 

A versenyről részletesebb infók később jönnek, mert most aludni kéne, de addig is kedvcsinálónak pár képecske, amely picit feleleveníti a sikeres verseny utáni hangulatot.

 

Kellner Suzy kész volt mint mindig - és kinyírta a közönséget is!

 

Profi második és profi első hely - mi lett volna, ha rendesen ide készülnek?

Toldi Zsuzsi WABBA Modell világbajnok és Tóth Dani WABBA profi világbajnok

Kellner Suzy és a verseny egyik meglepetésembere, Huszár Ernő - aki képes volt andalgós fos helyett férfihoz méltó pózzenét választani!

 

fotó: Drugs Bunny

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/3234/


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!