Heath Indiában is duplázott

2012-10-06

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Phil Heath nem áll le: ahogy az borítékolható volt, a Mr. Olympia megnyerése után Indiában is duplázott!

 

Phil tehát ismét megnyerte a Sheru Classic-ot, mégpedig szinte egy az egyben ugyanolyan fantasztikus formával, mint egy héttel ezelőtt az Olympiát. A repülőút egy fikarcnyit sem befolyásolta a kondícióját, pedig benne volt a pakliban egy csúnya bevizesedés, ami egy pikáns előjáték volna a 2013-as "O" felvezéseként, de erre nem került sor. Kai Greene is nagyjából ugyanazt a formát hozta ugyanis, mint egy héttel ezelőtt, ahhoz pedig, hogy meg tudja fordítani az eredményt, látványosan javulnia kellett volna. Persze azzal még csak véletlenül sem lehet vádolni, hogy ne nézett volna ki egészen elképesztően, de így egyelőre meg kellett elégednie a második hellyel, és újabb egy évet kell várnia, hogy újra kiállhasson a sport uralkodó királyával.

A harmadik helyen már volt némi dráma, igaz, csak átmenetileg. Toney Freeman ugyanis igencsak kiborította a bilit, miután a zsűrizés során a kihívásokból úgy tűnt, esélye sincs még csak a harmadik hely megszerzésére sem. Holott a két nagyágyú mellé mutatóba odarakott Roelly Winklaar egyértelműen nem rúgott labdába mellettük, és sokak szerint még az X-mannek sem volt méltó ellenfele - aki mellesleg ismét elképesztően felkészült volt. Toney azonban végül megkapta a dobogó alsó fokát, ahogy az neki kijárt, méghozzá nemcsak az Olympia helyezései, hanem fizikum alapján is. Roelly pedig a negyedik helyen végzett, és sajnos megint nem volt elég száraz, ezért lassan kijelenthető, hogy ez a szezon se jött össze neki igazán. Mindenesetre Spanyolországban még javíthat, de nagy dolgokat az eddigi szereplései alapján valószínűleg már nem fog mutatni legalább jövő tavaszig.

Michael Kefalianos kisebb meglepetést okozott azzal, hogy ötödik lett, ugyanis ez azt jelenti, hogy megelőzte a remek formában érkező Edward Nunn. Ed klasszisokkal jobb volt, mint idei egyetlen versenyén, és bár az igaz, hogy kissé ellaposodott, valamint nem is sikerült sok izmot felszednie tavaly óta, az is biztos, hogy olyan kondícióban állt színpadra, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Mindeközben Kefalianos még mindig nem érte el a csúcsformát, és különösen a hátpózokban szembeötlően kissé vizes maradt - végül mégis a görög került ki győztesen kettejük párharcából.

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

Phil Heath

 

Kai Greene

 

Toney Freeman

 

Roelly Winklaar

 

Michael Kefalianos

 

Edward Nunn

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 

 

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!