Heath tényleg készül az Arnoldra?

2015-10-16

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Phil Heath az újabb Mr. Olympia címvédés után elejtette, hogy talán felkészül a 2016-os Arnold Classic-ra, és úgy néz ki, mostanáig nem engedte el magát túlságosan.

 

 

Phil Heath idén szeptemberben ötödszörre is megnyerte a testépítés legrangosabb címét, és a győzelem mámorában egy interjú keretei között elárulta, hogy nagyon szeretne elindulni az Arnold Classic-on. Valószínűnek tűnik, hogy máig fájó pont maradt számára a 2010-es veresége az Arnoldon, egy trófeagyűjtemény pedig mindig elbír még egy címet.

Az a pletyka terjed, és félhivatalosan még Tony Doherty, az Ausztrál Arnold Classic szervezője is megerősítette, hogy Phil és Kai Greene is ott lesznek Ausztráliában. Persze ezt az "Ajándék" sietett cáfolni, azt nem tagadta, hogy még mindig fontolgatja a felkészülést. Ez már csak azért is lehet jó döntés számára, mert szemlátomást még most is brutális a színpadon: ahhoz képest, hogy már egy hónap telt el a Mr. Olympia óta, nincs látványosan kiálló bélzet, van helyette hatalmas, arányos izomtömeg.

 

 

Az alap tehát még most is erősen megvan arra, hogy hamarosan elkezdhessen egy minden bizonnyal eredményes tavaszi felkészülést, ami a soprtnak is jót tenne. Idén ugyanis a két nagy rivális össztecsapása elmaradt, ezért némi kárpótlás lehetne a 2016-os tavaszi szezon - feltéve persze, hogy valóban felkészülnek mindketten.


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!