Hova tűnt Branch Warren?!

2012-03-17

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Óriási meglepetés az Ausztrál Grand Prix-n, felborult a papírforma, és mindenkit egy kérdés foglalkoztat: Hova tűnt Branch Warren?!

 

Ja, mégsincs baj, megvan a bajnok, csak szintben annyira elütött a többi versenyzőtől, hogy először a bírók is azt hitték, betévedt egy velociraptor a csarnokba, és várták, hogy a biztonsági személyzet eltávolítsa a megvadult jószágot. Persze aztán rájöttek a hibára, és gyorsan lepontozták Branch-et is, aki pontosan azt vitte Ausztráliába, amit várni lehetett tőle. Azaz száraz volt és vastag, ami azt jelentette, hogy csak azért kellett kimennie a többiekkel, nehogy elvigye a színpadot a szél.

Michael Kefalianos ellenben valóban okozott egy kisebb meglepetés, ugyan nem a formával, az ugyanis kivál volt, ahogy azt várni is lehetett tőle, hanem azzal, hogy a második helyért megkapta a Mr. Olympia kvalifikációt. Úgy tűnik, ezt is belevették a múlt heti szabálymódosításba, így a görög ismét sikeresen kvalifikált az "O"-ra, holott Branch tönkreverte minden téren, és esélye sem volt az első helyre. Omar Deckard is meglepetést okozott, bár neki nem jutott kvalifikáció, akármennyire is szerette volna, az ő esetében a forma volt az újdonság. Omar-t ugyanis rendszerint nem lehet azzal vádolni, hogy túl jól szokott volna kinézni, azonban most élete legjobb formáját hozta - noha a dobogóhoz az is kellett, hogy ne legyen túl erős a mezőny.

A negyedik Darryn Onekawa lett, a maga béna pózolásával, rossz arányaival és tűrhető kondíciójával, míg az ötödik helyen végre feltűnt egy helyi favorit, Luke Timms személyében, akinek ugyan 2,5% a testzsírja, viszont cserébe jóval nagyobb a testvíztartalma, és ezek egyike sem mentette meg a szüleitől annak idején igen méltányos áron beszerzett, meglehetősen középszerű struktúrájától. Sajnos Lionel Beyeke és Brandon Curry végül nem indult el a versenyen, pedig még gyenge kondícióval is emelhettek volna a színvonalon - az eredmény ismeretében lett volna hova. Ráadásul Brandon könnyedén behúzhatott volna egy kvalifikációt is.

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 

Branch Warren

 

Michael Kefalianos

 

Omar Deckard

 

Darryn Onekawa

 

Luke Timms

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!