Hülye volt-e Kevin Levrone?

2016-09-26

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Hülye volt-e Kevin Levrone - avagy Mr. Olympia értékelés, mert nálunk általában nem a szakma az első, de ez most a kivétel. A zenei felhozatal túl jó is lett, ahogy viccekből is akad néhány, és a mopszok eredettörténetét is tisztázzuk - a BB.Rádióban!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmél pont kom

 

Trekklista:

The Cult - Heart of Soul
Poison - Every Rose Has Its Thorn
Ozzy Osbourne - Mama Im Coming Home
Kiss - Reason to Live


Olvasói levél:

"Olvastam Bunny „És akkor Kevin Levrone megnyerte a Mr Olympiát!” című cikkét. Sok igazság van abban, amit Bunny mond. Az emberek túlnyomó része biztos, hogy a leírtak miatt ujjongott Levronenak. Én is örültem (bár ez kissé azért túlzás, hogy örömöt éreztem volna Levrone „visszatérése” miatt), de nem azokból az okokból, amik a cikkben szerepelnek, hanem mert volt valami, ami miatt érdemesebb volt odafigyelni a versenyre.

Elég szomorú, hogy manapság egy láb nélküli, a fénykorát meg sem közelítő versenyző miatt tud érdekesebb, figyelemre méltóbb lenni egy ilyen kaliberű verseny. Reális esély nem volt arra, hogy egy jó Levrone térjen vissza (bár sokan ábrándoztak erről, köztük én is, de esélyt attól még nem láttam rá), és mégis ekörül forgott az egész, mert mással nem tudták felhívni a figyelmet az év legnagyobb versenyére. Nem kell a testépítés szakértőjének lenni ahhoz, hogy az első öt-hat versenyzőt viszonylag jó biztonsággal meg lehessen saccolni, a győztesről nem is beszélve. Ennyit a verseny izgalmáról.

Az a baj, hogy egy „visszatérő” 52 éves Levrone miatt nem volt olyan unalmas, egyhangú szar. Levrone szarul nézett ki, eladta magát, szarik a sportra. És melyik versenyző az a mezőnyben, aki szimplán a sport szeretetéből áll ott a színpadon? Mindegyik pénzért csinálja. Sajnos ez az egész versenysportra igaz, de nem hiszem, hogy újat mondanék ezzel. Ezt vagy tudja az ember ignorálni, vagy egy kurva foci- vagy kosárlabda meccset se nézzen meg, mert mind eladta magát, egytől egyig. Ha ezen szentségel valaki, akkor nem kell a versenysportot követni.

Ebben a kurva világban minden eladó, mindennek meg van az ára. Sajnos remélni sem lehet, hogy pont egy testépítő mondja majd azt, hogy „nincs az a pénz” (jelen esetet tekintve akkor sem, ha a saját hírnevén ejt csorbát a szarabb formája miatt). Persze nem mondom, hogy nincs egy-két kivétel, de az általánosításom viszonylag jól megalapozott.

Mindezzel nem azt akarom mondani, hogy minden évben térjen vissza valaki, mert akkor érdekfeszítőbb lesz a verseny. Nem gondolom, hogy ez a megoldás. Viszont véleményem szerint a szarul kinéző Kevin Levrone miatt érdekesebb volt az idei „O”, mint pl. a top3, vagy az első hely alakulása miatt. Kurva nagy baj, hogy ennek lehet már csak „örülni” egy Mr. Olyimpiát nézve."


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!