IFBB Romanian Pro GP 2006

 / 5.0

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

http://body.builder.hu/sp_index.htm4?spid=1098303298


IFBB Romanian Pro GP 2006

Román GP gyorsbeszámoló

Temesváron rendezték meg a Román GP-t, méghozzá egy olyan kétnapos verseny második napján, ahol a hagyományos amatőr verseny volt pénteken - ezt a szenzációs Kathy Béci nyerte!

Románia nem éppen Las Vegas, így a verseny helyszíne is elég csövi volt, de sebaj! A viszonylag borsos jegyárak - 7 rongy volt a legolcsóbb - és a sport általános népszerűtlensége miatt, azt hittem, a kutya nem fog jönni. Ha nem is teltház, de elég szép tömeg gyűlt össze, részben köszönhetően annak, hogy a szervezők a lehetőségekhez képest nyomták a reklámot rendesen, pl. egy megafonos Dacia nyomult egy utánfutón a plakáttal a városban.

Én Palecian Judit profi boksz világbajnok hathatós tolmácsi segítségével megszereztem a kis sajtóbelépőmet - egy kicsit nem volt hivatalos, mint a képen láthatjátok, de a célnak megfelelt, főleg a rajta található aláírásokkal így egész jó lett!

A szomszédos szállodában voltak elszállásolva a versenyzők, a rajongók sorfala előtt haladva vonultak be a helyszínre, majd kis csúszással megkezdődött a móka.

 1. Jay Cutler: Jay sokkal jobb fej élőben, mint gondoltam, kedves és szerény, már-már ájuldozva tűrte a rajongók rohamát a végén, mert kiment közéjük dedikálni. Nagyon sokat küzdött az Olympia címért. Mondhatnám megérdemelte. Hogy ő jobb vagy Ronnie, nem tudom, de idén mindig ő nyer. Nekünk így is-úgy is jó, ez két nagyszerű sportoló.
 2. Ronnie Coleman: Big Ron azért Big Ron, a második hely ellenére minden idők legnagyobb testépítője. Sokan nem értik a mostani helyzetet, én sem, ő azt mondja "azért mert Jay fehér" de ezt tekintsétek nem hivatalos információnak. Eszméletlen, senki nem tudja ezt a tömeget hozni. Emellett egy iszonyat szerény ember és tök el volt kenődve!
 3. Szergej Selesztov: na itt egy szintén hihetetlen pali! Hogy Barna Robit idézzem: itt kezdődik a testépítés! (Vagy valami ilyesmit mondott) Szergej hihetetlen, 3 VB és világkupa győztesként nagyon komoly helye van a profik között és most éppen ezzel a dobogós hellyel kvalifikált a Mr. Olympiára! Ő lesz a Superbody sztárvendége, látnotok kell!
 4. Eddie Abbew: régi motoros, alig fiatalabb Ronnie-nál. Sajnos lecsúszott az Olympia kvalifikációról, panaszkodott is, hogy nagyon nehéz 3 napon hozni a formát - még vissza volt a Holland GP vasárnap. Eddie tavaly óta nagyon feljött, a GP-k élmezőnyébe tornázta magát, komolyabb lábbal bejutna az Olympiára, amit viszont gerincproblémái hátráltatnak.
 5. Danilelle Secarecci: semmit nem tudok róla, csak hogy olasz - egy rendkívül karizmatikus személyiség a színpadon, magas, jó arányú, reméljük a továbbiakban is gyakran láthatjuk a színpadon, nagyon jó szabadpózt nyomott!
 6. Yamagishi "Hide" Hidetada: már önmagában szenzáció egy ázsiai profi és Hide bizony nagyon jól néz ki, hatodikra tippeltem és ez be is jött. Brutál tömör combok, jó arányok esztétikus vastag test, jó szabadpóz és valami elképesztő megcsúfolása az átlagos japán testi adottságoknak!
 7. Thomas Benagli: visszatért! Thomas az arányos, jóképű testépítő mintapéldánya, emellett igen jó fej. Sajnos a forma azonban nem a tőle megszokott, vizes volt!
 8. Ricky Wellling: hallottam már róla Eddie Abbewtól, idén ismét versenyez, ő az a testépítő aki néha beveri a fejét a teremben ide-oda, mert vak! Igen, jól hallottátok, ő egy vak testépítő, azt hiszem nem kel mást mondanom, egy ifbb pro aki azt hiszem példakép lehet mindenki számára, egy kis lecke az akaraterő címszóból! És nézzétek a formát!
 9. Migger Milazzo: Debrecenből már ismerjük, róla most semmi extrát nem tudtam meg, a 9-ik hely nem rossz, de egy nagyobb mezőnyben már elveszne.
 10. Nicu Giurgi: nem tud tömegben gyomorproblémái miatt lépést tartani, de jobb volt, mint amikor legutóbb láttuk, felsőtestben szálkásabb volt a mezőny többségénél.
 11. Cristian Mihailescu: ugyan jóval gyengébb volt a mezőnynél de ő egy 50 feletti Masters versenyző, ebben a tekintetben nem volt rossz.
 12. Zoran Vejic: ő viszont rossz volt.

  Képek


  1. A hotel és a helyszín előtt található szobrok,
  amelyek valszeg azért nem a verseny apropóján,
  hanem a főszervező Florin Teodorescu helyszínen található
  edzőterme miatt készültek. Teudorescu úrnak ezúton is köszönöm a sajtóbelépőt!

   


  2. Na kit ábárzol a szobor?

   


  3. A helyszín

   


  4. Benagli, Abbew, Seccarecci? Selesztov - ő még nem állt be!

   


  5. Két fiatalember vár a sorára

   


  6. Benagli, Abbew, Seccarecci

   


  7. Ricky Welling, Yamagishi Hidetada

   


  8. Abbew, Coleman, Cutler, Selesztov

   


  9. ua. kettősbicepsz

   


  10. Cutler, Selesztov - jól mutatja a kép hogy Selesztov mennyire jó!

   


  11. Ronnie!!!

   


  12. Az egyik én vagyok a képen, a másikat meg tudjátok,
  aki nem az menjen a velvetre!

   


  13. A másik legjobbbal

   


  14. Én és Hide

   


  15. Verseny után

   


  16. A belépőm. Igaz ezek szerint orosz versenyző vagyok de sebaj,
  kárpótol az hogy van két "gagyi" aláírásom!

   

  A fotók a technikai lehetőségeim híján - nem volt nálam rendes gép és mindössze két kezem van - sajnos csak ilyenek!

  Drugs Bunny

   

  Eredmények

  ROMANIA MEN'S PRO GRAND PRIX
  Timisoara, Romania
  October 7, 2006
  Versenyző Ország

   

  RD1+RD2

   

  RD3

   

  RD4

   

  TOTAL

   

  Hely

   

  Jay CUTLER*
  USA
  12
  6
  6
  24
  1
  Ronnie COLEMAN*
  USA
  18
  9
  9
  36
  2
  Sergey SHELESTOV*
  Russia
  30
  15
  15
  60
  3
  Eddie ABBEW
  United Kingdom
  44
  24
  21
  89
  4
  Daniele SECCARECCI
  Italy
  46
  25
  24
  95
  5
  Yamagishi HIDETADA
  Japan
  60
  28
  -
  88
  6
  Thomas BENAGLI
  Italy
  70
  33
  -
  103
  7
  Ricky WELLING
  United Kingdom
  84
  43
  -
  127
  8
  Migger MILAZZO
  Germany
  86
  43
  -
  129
  9
  Nicolae GURGI
  Romania
  102
  49
  -
  151
  10
  Christian MIHAILESCU
  Romania
  108
  55
  -
  163
  11
  Zoran VEJIC
  Serbia
  120
  60
  -
  180
  12
  *Qualifies for the 2007 Mr. Olympia

   


Kapcsolódó cikkek
Helyezés Versenyző Ország 1. Dorian Yates England 2. Kevin Levrone USA 3. Nasser El Sonbaty Yugoslavia 4. Shawn...
Kiss Jenő; Főzés Bodó Imivel; Tamás Attila; Bunny Anti-Dohányzás ...
La Llave Alex, Rokkerzsolti, Kathi Béci, Mészáros Dávid és Oláh Ákos fekvenyomók ...
Jay Cutler, with his muscularity, beat an incredible conditioned Phil Heath. Most disappointing was Kai Greene, who failed to live up to the hype with a stunni...
Ónozó-féle fekvenyomó iskola | Bunny rovat | és néhány dolog ami az eddigi adásokból kimaradt... ...
Nagy Ferenc Gábor, aki más emberként tért vissza a nagy vízen túlról, Bognár Gergő helyzetjelentés egy héttel az Arnold előtt, Bunny edzéstechnikai felvilágosít...
2000 NIGHT OF CHAMPIONS XXII NEW YORK CITY, MAY 20, 2000 Helyezés Versenyző Ország 1 2 3 4 Össz. 1 Jay Cutler USA 7 5 ...
Április elsején megszűnt a BB.Tv, de közfelháborodás miatt kénytelenek vagyunk folytatni, meg amúgy is folytattuk volna, csak nem raktuk ki április elsején, mer...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!