Illés Norbi nyugdíjba megy?

2016-06-22

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Már sokszor visszavonult, de eddig nem bírta ki versenyzés nélkül. Most fogadkozik, hogy vége.

 

Illés Norbi sokszoros naturál testépítő-legenda (igen, ezt most már le lehet írni egy ilyen pályafutás után) most már tényleg visszavonult (elvileg) az INBA VB Masters 3. és Open 6. helye után. (Amit megértünk, mert meglehetősen elémedett korú már és valójában bottal és tolókocsival jár egyszerre, de mindig összeszedi magát valahogy a színpadra.)

A sportolást nyilván nem hagyja abba és elvileg nem vált pingpongra, ellenben segít egy új étterem köztudatba hozásában. Ami nem egy rossz dolog tekintve, hogy egy étteremben nem csak enni lehet, de valódi közösségek találkozóhelye is lehet.

Sportfood & Drink étterem szlogenje "újra otthon" és ez szerintünk valami olyasmit jelent, hogy ha az igényes, minőségi étkezést nem a Michelin-csillag, hanem a jó minőségű és sportolóhoz méltó táplálkozás formájában képzeled el, akkor végre megvan a helyed.

Az alapanyagokkal mi és képben vagyunk és nekünk ez garancia: az NPK Charolais a marhahús beszállító. A tápkieg vonalat - mert egyedülálló módon itt például protein turmix is fogyasztható - a Scitec Nutrition biztosítja.

Ismerős az az érzés, hogy nem tudsz hova menni kajálni? Hát ennek most vége, legalábbis ha Pécs környékén laksz, vagy arra jársz. Mi csak éppenhogy be tudtunk ugrani a minap, de hamarosan visszatérünk egy komolyabb tesztelésre. 

Cím: 7621 Pécs, Ferencesek utcája 41.


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!