Indiában a második a kérdés

2011-09-25

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Az előzsűrizés után kijelenthető, hogy a Sheru Classic a várakozásoknak megfelelően izgalmas visszavágót hozott!

 

Phil Heath, a múlt héten megkoronázott Mr. Olympia bajnok nem hibázott: a fizikuma éppen ugyanolyan porszáraz, mint egy héttel ezelőtt, és egyetlen gramm izmot sem veszített, a kihívások alapján pedig nagyon úgy néz ki, hogy senkinek nincs reális esélye legyőzni ezúttal.

Jay Cutler ezúttal egy lehelettel még szárazabb és teltebb volt, mint az "O"-n, amikor elveszítette a címet, de a sérült bicepsze nem javult, sőt inkább romlott. Éppen ezért nagyon valószínűtlen, hogy elbír majd tanítványával, viszont a zsűrizés során egyre nyilvánvalóbb lett, hogy jobban teszi, ha elkezdi nézni a visszapillantót, mert üldözőkből nincs hiány. A királyok sarkában lohol a "Predátor", Kai Greene, aki jóval szárazabb lett az Olympia óta, és sokak szerint akkor csupán ez hiányzott neki a győzelemhez. Most azonban mégsem tűnt elég jónak ahhoz, hogy az első helyért csatázzon, de pózolás közben folyamatosan egyre szárazabb lett, így végül sikerült kiharcolnia magának egy összevetést az elsőkkel, és nem kizárt, hogy legalább egyiküket elkapja.

 

 

Victor Martinez szinte tökéletesen megismételte az egy héttel ezelőtt mutatott remek kondícióját, és nagyon úgy néz ki, hogy ennek köszönhetően éppen ugyanúgy a negyedik helyen áll, mint akkor. Valószínűtlennek tűnik, hogy a "Dominikai Dominátor" bele tudjon szólni a dobogósok játékába, de ha a döntőig nem követ el egyetlen amatőr hibát sem, ezúttal jóval egyértelműbb pontozással utasíthatja maga mögé Dennis Wolf-ot. Ugyanazt a német óriást, aki első színpadra lépésekor ugyanolyan elképesztően nézett ki, mint egy héttel korábban, de a kihívások során kissé bevizesedett, ezért úgy néz ki, egyelőre ismét kénytelen beérni az ötödik hellyel. Nincs azonban még lefutva a meccse, hiszen az "Ordas Farkas" elképesztő anyagcseréjének hála a döntőig kényelmesen kiélezheti a formát, sőt, akár el is ronthatja azt, de remélhetőleg csak az elsőre fog sor kerülni, és bárhol is végez, azt a helyet végül szoros meccsben szerzi meg.

Toney Freeman is szinte hajszálpontosan ugyanúgy fest, mint az Olympián, így ugyan előrébb lépni nem tudott, de továbbra is őrzi a helyét közvetlenül a nagyágyúk mögött, és ha bármelyikük is hibázik a döntőig, készen áll, hogy azonnal lecsapjon a lehetőségre.

FŐOLDAL

Szólj hozzá a fórumban!

 

Phil Heath

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jay Cutler

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kai Greene

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Victor Martinez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dennis Wolf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toney Freeman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá a fórumban!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!