Itt a tavasz, dagad a pozitív hozzáállás!

2015-03-04

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Kisütött végre a tavasz, bár a nap sajnos nem, de azért mi igyekszünk pozitívan beszélgetni Oláh Vivivel a behúgyozásról, akit élőben kapcsolunk, a Matra Murenáról, készülő mozifilmekről, kiosztott Foscar díjakról, Charlie Sheen csodakocsijáról, nővé változott MacGyverről, gazdaságról és számtalan egyéb témáról - a BB.Rádióban!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Trekklista (az előző adáshoz):

Alice In Chains - Check My Brain
Poison - Stand
D.A.D. - I Want What Shes Got
The Mob - Turn To Stone

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmail pont com

 

Lócipapa levele:

"Epilógus

Állsz az utcán, a Cutler Gym előtt. Reggel van jócskán, várod a biztonsági tényezőt, hogy levakarja az ajtóról a lakatot. Balra nézel, a dohánybolt irányába. Ott hárman toporognak. Néztek egymásra értetlenül. Te miért?

 

In medias res

Ha tegnap valaki azt mondta volna, létezik nagyobb gyökérség, mint papucsban edzeni, körberöhögöm. De a Cutlerben minden lehetséges. Makk Marci személyesen, mezítláb-szandálban a futópadon. Úgy indítja a gépet, hogy rajta áll a szalagon. Nyekereg nyomorult masina, 5 perc alatt el is indul. Nincs itt senki, aki tarkón bassza? Az emeleten taposom a pedált, maximum elköpni tudnék odáig. És az emberünk „futás” közben issza a rózsaszín palackos, gyárilag agyonhígított carnitint. Csorog az állán az aranyozott bikaláncra.

Másokon röhögni nem illdomos, sírni nem akarok, beszólni nem szeretnék. Egy utam van. Ha leszarom. Nézzük a pozitív oldalát. Ez kellett ahhoz, hogy rádöbbenjek: A testépítés a beleszarás sportja. Csak Így működik.

Hajnalban kelsz, leszarod az álmosságot.

Betolsz egy vödör vizet, leszarod, hogy nem vagy szomjas.

Elkészíted a napi kajádat, leszarod, milyen korán van.

Leszarod azt is, hogy halízűek a vitaminok, rohadtul keserű a BCAA és csikorog a fogad alatt a glutamin.

Belépsz a terembe, és nem veszel róla tudomást, hogy buzi zene szól.

Mire átöltözöl, minden áhított kardiogép foglalt, csak egy szakadt, nyikorgó, rozoga bicikli jut, féloldalt pedálszíj nélkül, de nem érdekel. Felmászol rá, bedugod a füledbe a headsetet és taposol.

Csípi a szemed a verejték, hugyoznod kell, fáj a segged az üléstől, de ezt is mind leszarod. Nem érdekel, 5 perc van még, vagy 55, nem lassítasz, nem állsz fel, amíg nem vagy kész.

A felsőd egy egybefüggő izzadtságfolt. A kapucnid is, így támolyogsz le a lépcsőn nyújtani.

Páran a telefonjukat baszogatják, tán hülyének is néznek, de leszarod. Sok ember itt üdül, de épp a lényegét nem érti, azt is leszarod.

Te ma már meghaltál, megszülettél. Nem gondolsz semmire, csak arra, ami a shakerben vár, behűtve.

És hálával gondolsz mindenkire, aki ebben támogat, melletted áll, tiszteletben tartja a „hülyeségeidet”. Segít abban, hogy önmagad lehess. Őt az égig emeled.

Ahogyan téged ez a sport.

Respekt:
Lócipapa"


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!