Itt járt Kai Greene!

2015-04-14

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A Cutler Gold rendezvényére sokan voltak kíváncsiak és félő volt, hogy a tömeg lehetetlenné teszi a lebonyolítást. 2015 április 13. történelmi nap.

 

Nem kis dolog, ha Kai Greene Magyarországon jár. A Cutler Gold szervezése nem akart világmegváltó esemény lenni: egyszerűen a sportszeretet miatt hozták ide a világ legnépszerűbb testépítőjét - elsősorban a Cutler Gold tagoknak, ezért sem lett különösebben meghirdetve. (Ezt jópár agyhalott nehezen fogta állítólag a közösségi szemétdombon - a szerk.)

Mivel az idő rövidsége miatt nem lehetett túlságosan komoly programokat szervezni - rendes szemináriumot például - ezért a fő cél egy bemutató edzés és dedikálós/közös fotózásos téma lett volna. A bemutató edzést pedig nem lehet sokszáz embernek megtartani, mert nem látnak semmit.


Nem mellékesen: Tóth Dani top formában

Aki ott volt, szerencsés volt. Sajnos csak a legelöl állók láttak vele a szakmai dolgokba, de az élmény meglehetett annyiban mindenkinek, hogy a közös fotó összejöhetett. Mindezt a tömeg miatt meglehetősen pörgetni kellett - mondanom sem kell, hogy egy idő után rá kellett szólni egyesekre, hogy ne hozzanak fel 12-féle tételt aláíratni. 

Hogy milyen Kai Greene? Pontosan olyan, amire számítottunk (és amilyennek nem képzeltük volna évekkel ezelőtt; én például egyáltalán nem kedveltem régebben, de úgy néz ki, tévedtem): rendkívül kedves, szerény ember, de a menedzser azért ott áll mögötte és rajta tartja a szemét mindenen.  A szakmai részen többen fényt kaptak, például a Cutler Team. Kathi Béla és Csuhai Jancsi együtt edzettek Kai-jal és csak azért nem haltak bele, mert ciki lett volna a közönség előtt - mindez kábé nulla súllyal. Egészen új dimenzióba kerülhetett mindenkinek a koncentráció fogalma. 


Huni!

Kai bizonyított: messze felette volt az elvárásoknak. Egy sztár (és egyéb) allűrök nélküli, kedves, szerény ember hatalmas tudással. 

Úgy volt, hogy semmiféle szeminiárium nem lesz, éppen csak beköszön, mégis hirtelen úgy döntött, hogy válaszol pár kérdésre. Így a BodyBuilder Webmagazin edzéstechnikai, majd a Mens Mentis Kft (az edzőtermi gépek elsőszámű beszállítója) által feszegetett témák kerültek megválaszolásra edzés és preferált edzőtermi felszerelés kérdéskörben.

Többen kérdezték, hogy lesz-e pózolás és igen meglepődtek a válaszon: Kai Greene soha nem vetkőzik le vendégpózolás és versenyek kivételével. 


Vajon jó volt a buli?

Azt mondom, ideje  a koncentrálni a jelenre (még ha ez sok féregnek fáj is - a szerk.), mert Kai Greene-nél komolyabb személyiség a testépítés világában egyelőre nincs. Nem kell az egész életét példaértékűnek tekinteni, de amit most csinál és ahogy hozzááll az emberekhez és a sporthoz, az példaértékű. Abszolúte megmutatta, hogyan készül a Mr. Olympiára  és azt is, hogy miért ő a világ legnépszerűbb testépítője. És persze azt is,  hogy alapvetően egy művész, aki kissé el van varázsolva.    

És hogy milyen volt a rendezvény? Elképesztően jó!

 

A BEMELEGÍTÉST NEM SPÓROLHATOD MEG, DE HATÉKONYABBÁ TEHETED!

Akkor is működik, ha fáj és nem tudsz edzeni!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
A Támadás 2. a 2007-es Támadás c. kultuszfilm folytatása, amely ugyan történetileg egyáltalán nem folytatás, azonban mindenben felülmúlja az...
Megpróbálom nektek néhány mondatban összefoglalni, mi minden történt velem a legutóbbi jelentkezésem óta. Aki szokta olvasgatni a bodybuilde...
Dorian Yates sosem félt megmondani a frankót, de ilyen szintű nyíltsággal még nála sem találkoztunk: mindent elárult a fiatalkori balhéiról,...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!