Jay Cutler elintézte Toldi Zsuzsi profi kártyáját!

2014-04-16

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Ilyen nincs és mégis van!

 

Toldi Zsuzsi tavaly nyerte meg a profi kártyát az Arnold Classic Európán, de maga a kártya fizikailag nem volt a kezében, ugyanis nem küldték meg neki. Az igénylést saját magának kellett intéznie, de hónapokig nem kapott se választ, se kártyát. A tavaszi versenyidőszakban úgy készült, hogy nem volt a kezében az indulási jogot biztosító kártya: az első tervezett versenye pedig mostantól két hét múlva lett volna.

A FIBO-n azonban valami olyan történt, ami mesébe illő: este az edzőtermben összetalálkozott Jay Cutlerrel, aki totálisan képben van Zsuzsi karrierjével kapcsolatban. Jay megkérdezte, mikor indul először profiban, mire Zsuzsi elmesélte, hogy még mindig nem jött meg a profi kártya.

Erre Jay fogta a telefonját, azonnal telefonált Amerikába, és két nap múlva Zsuzsi kezében volt a kártya.

Elhiszitek, hogy ilyen megtörténhet?

Zsuzsiéknek valahogy mindig szerencséjük van, mert Csuhai Jancsival is történt hasonlóan meredek sztori (21:10-től), csak ő Arnold Schwarzeneggert csípte meg.


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!