Jay magyar kalandja és pucsítás

2016-02-05

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Elhozzuk minden idők második legvadabb történetét Jay Cutlerrel, megtudjuk vérhivatalos forrásból, hogyan kell a Bikini versenyzőknek helyesen pucsítani, gyászolunk és emlékezünk, turbók és tévképzetek kerülnek leleplezésre - a BB.Rádióban!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmail pont com

 

Trekklista: (az előző adáshoz)

Tankcsapda - Az élet a legjobb méreg
Beatles - Love Me Do
Beatrice - 8 óra munka
Sing-Sing - Halál a májra
Beatrice - Azok a boldog szép napok

 

Olvasói levél:

"Először is gyorsan megejteném a szokásos megköszönős részt: el sem tudjátok képzelni, mekkora plussz motivációt jelent a BB-rádió hallgatása a különböző házi és házkörüli munkák végzése során (pláne, amikor mondjuk a tüzifát kell hasogatni :D ).

Meg persze jó tudni, hogy vannak még az enyémhez hasonló gondolkodású emberek az országban.

Mivel a BB-rádióban megszólaló zenék szinte kizárólag rock/metal műfajúak (nagyon helyesen), ezért küldenék nektek egy nagyon fasza oldalt, amivel könnyen ki lehet silabizálni, hogy egy számotokra új zene nagyjából milyen stílusba is illeszthető be. Én nem egy zenekart erről a weboldalról ismertem és szerettem meg. Ráadásul még azt is elkerülhetitek, hogy a doom-metalt hörgős zenének tituláljátok :D

http://mapofmetal.com/#/home

Régebben felmerült már a rádióban a stoner-rock, mint egy Bunny által kedvelt zenei vonal. A helyzet az, hogy számomra zenészként leginkább az ebben a stílusban mozgó, de minimum bizonyos stílusjegyeket felvonultató bandák jelentenek/jelentettek inspirációt, már egészen kezdő koromban is (Corrosion of Conformity, Down, Black Label Society stb.).

Amíg egy elég éles életmódváltással le nem építettem a régi baráti körömet (drogos alkeszok), addig elég sokat mozogtam a hazai stoner/doom koncertek közönségének sorai között és nem egy zenekarral sikerült személyes ismeretséget is kötni. Fura dolog ez a stoner megnevezés, mivel az ezen stílust kedvelők jellemzően kurva komolyan veszik azt, hogy napi 2-3 gramm fűnél kevesebbet nem igazán illik szívni. Ez volt az első dolog, ami a keményen bulizós időszakomban is egy elég visszatetsző dolog volt. Simán mutogatni kéne a droglobbista fasszopóknak azt a régi ismerősömet, aki úgy 5-6 éve egy -szerintem- kiemelkedő tehetségű basszusgitáros volt, manapság meg egy maga elé bambán, összeszűkült szemmel bambuló idióta, akit a füvön kívül más nem nagyon érdekel. Így nagybetűvel: FŰ. Mivel róla közös ismerőstől tudom, hogy nem él más szarokkal.

Az ilyen szarságok miatt egész komoly lelki válságba kerültem a stoner stílussal kapcsolatban, hiszen a stoner zenekarok jellemzően maguk is kőkemény drogfogyasztók.

Aztán rájöttem, hogy bármennyire is nem szimpatizálok az életmódjukkal, a helyzet az, hogy őket hallgatva (élőben vagy lemezen) úgy bólogatok meg grimaszolok, mint valami drogos idióta :D Belőlem ugyanis legalább annyira, de inkább még jobban kihozzák a zeneszeretet tisztán, mint benyomva. Az életvitelüket pedig nem muszáj szeretni, pláne nem utánozni.

Régen előfordult, hogy el-elszívtam koncertek előtt a "barátaimmal" egy füves cigit, de az enyhe szédülésen kívül semmilyen hatást nem váltott ki belőlem; se jót, se rosszat. Akkor meg minek mérgezzem magam?

Ki tudja, egy nap talán pont én leszek az a nyíltan drogellenes zenész, aki egy tökös stoner/southern/doom bandában tolja az ipart! :D

A végére még linkelek nektek néhány kurva jó zenét, ha gondoljátok, játszatok be belőlük a rádióban.

DOWN

https://www.youtube.com/watch?v=Kdnki7XBzPE

Corrosion of Conformity

https://www.youtube.com/watch?v=rKPicUnsPPg

Black Label Society

https://www.youtube.com/watch?v=SEvasv5KMko

Előre és utólag is köszönöm azt a sok órányi rádiót, amit csináltatok. Nem biztos ám, hogy tisztában vagytok vele, milyen sok embernek jelentenek ezek az adások extra löketet a mindennapi élet szarságaihoz."


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!