Jelentések az Arnold amatőrről!

2012-03-02

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Időrendben lentről felfelé!

5.

Updateltük a Toldi Zsuzsi hírt, pár összehasonlító képpel, ami talán segít eldönteni, hogy túl izmos volt-e oda? Persze az is elég beszédes, hogy a bikini versenyzók promó videóiban szinte aerobikoznak. A közönség  a hírek szerint ennek ellenére imádja

4.

Meg kell ennek lennie! Legalábbis ezt mondjuk mi. SzintolJózsi vállait mások is látják, a bírók főleg, oroszországból pedig nem lehet csókos. Kiszedtünk pár screenshotot, itt vannak alant, amelyek innen nézve Danit mutatják jobbnak. Mind szimmetriában, mind szárazságban jobb a Dani. És akkor a színpadi viselkelkedésről, pózolásról nem is beszéltünk: egyelőre egy ember viselkedik bajnokként  a színpadon és az nem Shabunya. (A többi meg egyenesen mint egy halom idióta.)

Elég egyértelműen a Danié: jobb a has, a hát, a comb és a kar, ráadásul szárazabb. Shabunja arányai nem jók, ezzel már tuti elbukta a szimmetria fordulót is: nyakigláb, ráadásul a combja is túl hosszú az alsó lábszárához képest, amin nem elég fejlett a vádlija. Répa lába van és nem is leplezi. Ez most az izmossági forduló, ami a verseny második fele, innen már nem egál van, hanem Sabunjának kéne fordítani, ha a bírók az előző fordulóban nem voltak vakok.

Szintén egyértelmű, ugyanaz látszik, mint az előző képen, Sabunja lábtartása szinte buta, és mintha a nyakába lenne húzv a pózgatya, pedig csak a felsőtest rövid. Dani combja és hasa még ezen a rossz minőségű képen is jól láthatóan szárazabb.

Nehéz eldönteni. A képen teltebbnek tűnuk Sabunja combhajlítója, de a valóságben nem biztos hogy így van. Danié viszont szaperáltabbnak. A szintolvállat ez  a póz sem takarja, látszik Sabunja fent tapadó és vékonyabb vádlija is. Szerintünk Dani.

Szokásos nyakigláb, gyengébbvádli téma, láb fejlettségben és annak arányaiban Dani jobb itt is. Sabunja háta azonban mélyebb - különösen alul és a gerinc mellett - és az egész háta vastagabbnak tűnik. Ez valószínűleg Sabunjáé, bár Dani szárazabbank tűnik, lábban mindenképp.

Dani dereka vizesebbnek látszik, de lehet, hogy csak azért, mert Sabunja nem dől rá. Viszont épp ezért Dani háta szélesebbnek, mélyebbnek hat ebben a pózban, és a lába is vastagabb. Dani.

Sabunja combhalítója teltebbnek lászik, hosszú lába nem feltűnő, a dereka keskenyebb, hasizma hangsúlyosabb, ezt talán viszi. De mivel vizesebb, a hírszerkesztőnk szerint ezt se.

Nem tudjuk eldönteni. A mélyebb has miatt lehet, hogy Sabunja viszi, a lába vékonyabb, de elég szeparált az is. Ha mégis Danié, akkor a combja miatt. Élőben valószínűleg ordító különbség van szárazságban a Dani javára.

Ezt aztán végképp nem lehet így eldönteni, de általában a jobbiké ez a  póz.

Véleményünk szerint és szigorúan a képek alapján - amelyek gyakran szart se jelentenek, hiszen a szárazság alig látszik, élőben mindig egész más a látvány - Dani megnyeri a nehézsúlyt. Főleg, hogy jól áthatóan ő legalább érti a vezetőbírót és mellesleg póolni is tud, mig Sabunja ez utóbbiban is kihívásokkal küzd. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

 

 

 

 3.

 

 

Megérkeztek a színpadi fotók is, és a küzdelem bizony tényleg szoros. Daninak nem lesz egyszerű dolga, de Alexey Shabunya és a győzelem számára még nem került elérhetetlen távolságba - csak a többi indulónak.

 

Az összevetéseknél Dani a jobb szélen, Shabunya pedig középen:

 

 

 

 

2.

Alexey Shabunya kint van a tecsőn, előpózolós videóját mérlegelve úgy döntöttünk, hogy mostantól Szintol Jóskának fogjuk hívni. Szép nagy vállak, csak nem igaziak. Lehet hogy Daninak mégsem kell tőle tartania?

 

 

 1.

Dani remek formában van, csak sajnos ezzel nincs egyedül, és az Arnold Classic-ot a helyszínről követő szakértők egybehangzóan azt állítják, hogy Alexey Shabunya ezúttal tökéletesen eltalált kondíciója és borzasztó tömege fogja vinni a szupernehézsúlyt, míg Dani legfeljebb a második helyre lesz jó. Ez semmiképpen sem jelent jót, azonban korai lenne még temetni a győzelmet, ugyanis egy teljes nap van még hátra, addig pedig bármi megtörténhet: például Dani tovább javulhat, miközben Alexey elszúrhat valamit. Bár, jobban meggondolva, ha valaki éppen ott van a helyszínen, a bekksztédzs egy elhagyatott zugába csalogatva Shabunya-t egy baseball ütő vagy láncfűrész segítségével sokat javíthat hazánk büszkeségének esélyein, vagy lehet próbálkozni még a szakállas pólólopás trükkel, de az már a '70-es években is csak akkor működött, amikor az áldozat eleve nem volt elég jó formában. Azért bízzunk benne, hogy erre nem lesz szükség, és holnapra Dani képes lesz átvenni a vezetést a pontozólapokon, anélkül, hogy sót kelljen csempésznie az orosz csirkéjébe. Röviden és tömören: reméljük a legjobbakat, és mindenki szorítson Daninak, hátha a tengerentúlra is átáramlik a pozitív csí, és kihajt a bőre alól minden csepp vizet, amit csak emberileg lehetséges.

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

Az orosz veszedelem: Alexey Shabunya

 

A képek a mérlegelésről származnak, úgyhogy érdemes frissíteni, mert remélhetőleg hamarosan érkeznek a színpadi fotók!

 

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!