Jessica Paxson elbocsátó szép üzenete

2011-07-24

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Jessica Paxson-Putnamot szemlátomást mentálisan "kissé" megviselte, hogy megtudta, férje orrba-szájba csalta más nőkkel - a barátainak küldött levél legalábbis erre enged következtetni.

 

"Kedves barátaim!

Ahelyett, hogy egyesével küldjek üzenetet mindenkinek, szomorú szívvel tudatom veletek, amit talán már hallottatok, hogy Peter és én éppen válunk. Nem tartanám szükségesnek, hogy megmagyarázzam, ha nem lenne olyan sok támogatónk, akik miatt kötelességemnek érzem.

Eredetileg csak ennyit szerettem volna bejelenteni minden barátomnak és támogatómnak.

Azért érzem kötelességemnek ezt megmagyarázni, mert Peter és én is meggyőződésesen vallásosak vagyunk, és nem engedhetem, hogy akik ott voltak, amikor megesküdtünk, akikkel fogadalmat tettünk isten színe előtt, azt higgyék, hogy egyszerűen csak nem működött a kapcsolatunk... Mert ez távol áll a valóságtól.

Anélkül, hogy belemennék a részletekbe, csak annyit mondok, hogy a házasságunk jelentős részében a férjemnek viszonya volt más nőkkel. Nem olyan régen pedig egy komoly kapcsolatba bonyolódott, és úgy döntött, feladja érte a házasságunkat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Úgy érzem, le kell írnom nyilvánvalót. Távolról sem voltam tökéletes feleség, és tisztában vagyok a ténnyel, hogy rengeteg dologban jobbnak kell lennem, de a biblia szerint semmi nem indokol egy ilyen viszonyt vagy egy válást.

Harcoltam a házasságunkért, mert szeretem a férjem; hiszem, hogy a házasság életre szól, és hogy isten áldását adta a mi egyesülésünkre. Eljött azonban az ideje annak, amikor el kellett engednem. Nem volt választásom, amikor már teljesen megromlott a kapcsolatunk.

Bízom benne, hogy isten irányítja a mostani történéseket is. Tudom, mert ő maga szólt hozzám, és ez nem csak megnyugtatott, hanem valószínűleg örökre megváltoztatta az életemet. Leírom mi történt:

 

 

A lelkész, aki összeadott Petert és engem, azt mondta, hogy isten szólt hozzá. Azt mondta neki, mondja meg nekem, hogy fogjak egy tollat, egy papírt, és írjak, ne is gondolkozzak azon, mit, csak hagyjam, hogy a szentlélek vezesse a kezem. Azt mondta, isten szól majd hozzám.

Először ideges voltam, de hallgattam rá, és írni kezdtem... Eleinte túlságosan óvatos voltam és görcsös, de hirtelen a kezem repülni kezdett, és mire észbe kaptam, már be is fejeztem az írást. A következőt írtam:

"Menetelj tovább.
Isten harcosa, katonája vagy, és vezetni fogsz másokat, inspirációt nyújtasz majd nekik.
Rengeteget tudsz még adni, de eddig vissza voltál fogva.
Ajándékokat kaptál, és szolgálnod kell.
Isten vagyok.
Bízz.
Bízz"

Te talán nem hiszel istenben, de én tudom a lelkemben, a szívemben, az elmémben és a lényem legmélyén, hogy ez isten üzenete volt. Azt mondta: "Isten vagyok."!!

Ahogy Mike lelkész mondta: "Egyes emberek leélik az egész életüket, anélkül, hogy isten ilyen csodálatos módon szólt volna hozzájuk, de a mindenség istene kegyes volt, hogy beszéljen veled."

Ez örökre megváltoztat, és tudom, hogy vigyáz rám. Remélem és imádkozom érte, hogy a történetem megérintse a szíveteket, és fontolóra vegyétek, hogy megismerkedjetek ezzel a csodálatos és erős istennel, akinél megnyugvást találok, és átvezet életem legnehezebb időszakán.

Kérlek titeket, imádkozzatok értem, és köszönöm a szeretetet és támogatást!

Isten veletek,

Jessica"


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
A magyar testépítősport lassan 40 éves... Érdemes egy kicsit visszatekinteni a kezdetekre. A mai fiatalok lehet nem is tudják, hogy a kezdet...
DARÁZS ÁDÁM: STRONGESTMAN ISKOLA - 1. RÉSZ Végül is lényeg a lényeg, beszélgettem pár sráccal,akik nem igazán tudták merre induljanak el az...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!