Jó-e még Arnold?

2015-07-15

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Fény derül végre a kérdésre, hogy tud-e még Arnold jó filmet csinálni, miután terítékre kerül a Terminator: Genisys és a Maggie is, majd a pozitivitás jegyében előkerülnek Star Wars hírek, popzenei kérdések és egyéb érdekességek - a BB.Rádióban!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmail.com

 

Trekklista: (az előző adáshoz)

Yngwie Malmsteen - Fire and Ice
Skynyrd Lynyrd - Sweet Home Alabama
Black Label Society - Sold My Soul
Volbeat - Guitar Gangsters and Cadillac Blood

 

Olvasói levél:

"Egy kis történet az agyhalálról: soproni multicég irodai alkalmazott hülyepicsájával esett meg a minap a következő: hülyepicsa műkörmöt csináltatott magának, de lehetőleg akkorát, hogy messziről is mindenki jól láthassa. Ennek egészen addig örült, amíg meg nem próbált pénzt levenni az automatából. Történt ugyan is, hogy a kódot csak-csak beütötte, de amikor a kártyát ki kellett volna húzni az aktus lezárásaként, az nem sikerült. Miért is? A nagy műkörmeivel, nem tudta megcsippenteni a kártyát, aminek az lett a vége, hogy a gép elnyelte a plasztikot. Kicsit sem lehetett égő a bankban magyarázkodni, hogy miért is történt mindez.

Ez a baj, hogy most már a vergődés, magamutogatás olyan szintű, hogy az az életképesség rovására megy. Szomorú, hogy ezek a hétköznapi életben diszfunkcionálisnak számító dolgok, mennyire nagy sikert aratnak.

Viszont hévégén sikerült újra néznem A Pusztítót, és ledöbbentem, mennyire aktuális, ebben a mai puha világban.

Komolyan, Bunny, te vagy John Spartan, mi meg, akik téged hallgatunk, hasonlóan vélekedünk, mi vagyunk a "Söpredék"."


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!