Johnnie nyert, Dani lépett egy nagyot

2012-04-21

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Johnnie Jackson-nak hosszú idő óta először sikerült versenyt nyernie a FIBO Power Pro-n, miközben Tóth Dani debütálása remekül sikerült!

 

Johnnie utoljára 2009-ben tudott nyerni, másszóval nagyjából az özönvíz előtti időkben, amikor még tudta, hogyan kell jó formába kerülni. Most azonban nagyon úgy néz ki, hogy eszébe jutott, mi volt a csodaformula, ugyanis remek kondícióban, a szokott brutális tömegű felsőtesttel, és a relatív vékony combokkal a lehető legtöbbet hozta ki magából, és könnyedén nyerte a versenyt.

Michael Kefalianos-nak lehetett volna egy-két szava Johnnie első helyéhez, de végül nem lett, ugyanis a remek felkészülési képek ellenére a formaidőzítés során egy egészen vékony hajszállal mellélőtt, így pont annyit veszített, hogy ismét csak a második helyre legyen jó. Ezzel együtt remekül szerepelt, és mivel már megvan a Mr. Olympia kvalifikációja, nincs miért aggódnia. A nem létező dobogó alsó fokán Sergey Shelestov álldogált az eredményhirdetéskor, ami nem véletlen: azért állt ott, mert harmadik lett. A forma önmagához képest határozottan jó volt, különösen a kondíció javult sokat, és bár a barnítása csúnyán el lett szexualizálva, ezzel nem veszített semmit, mert gyakorlatilag nem volt esélye az előtte végzettekkel szemben.

Persze a nagy kérdés az, hogy mi lett Danival. Nos, ahogy a fentiekből kiderül, a dobogón nem volt rajta. Egészen biztosan előre megbeszélte a bírókkal, hogy nem szeretne rajta lenni, mert még a végén összeszed egy kellemetlen lábgombát. Ráadásul a negyedik és ötödik helyre sem fért oda, holott meccsben volt a majdnem dobogóés helyekért is. Végül azonban nagyon úgy néz ki, hogy a hatodik helyen sikerült megállapodnia, aminek kétségkívül van némi köze a hírnevéhez is - vagy inkább annak hiányához. Ez azonban egészen biztosan rövid úton változni fog, és a profi karrier első lépéseként egy hatodik helyezés nagyon jó kezdet.

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

Dani és Johnnie egymás mellett, utóbbi legjobb pózaiban

 

Molnár Peti is versenyzett hétvégén, KLIKK!

 

Johnnie Jackson

 

Michael Kefalianos

 

Sergey Shelestov

 

Baitollah Abbaspour

 

Feras Saied

 

Még több Dani:

 

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!