Kai nem kérdez New Yorkban!

2011-05-28

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A New York Pro előzsűrizése után kijelenthető, hogy az idei évad egyik legérdekesebb mezőnye nem okozott csalódást!

 

A New York Pro előzsűrizése után kijelenthető, hogy az idei évad egyik legérdekesebb mezőnye nem okozott csalódást! Kai Greene hozta a kötelező tömeget, ami már önmagában is szinte garantálta volna számára a győzelmet, azonban ezúttal a borotvaéles kondíciót is át tudta menteni a színpadra, így kevés kétség férhet hozzá, hogy a mai nap bajnoka a "Predátor" lesz.

A többi helyezését viszont szoros küzdelem folyik: Ronny Rockel ugyan remek formában érkezett, így ő a legesélyesebb az ezüstéremre, de néhány meglepetésember is feltűnt, akik nem könnyítik meg az életét. Egyikük a francia Lionel Beyeke, akinek hihetetlen alakja és szárazsága veszélyes kombinációt alkot, a másik pedig Craig Richardson, aki ugyan tömegben még nem nőtt fel ahhoz, hogy Kai-jal meccseljen, de mindenképpen dobogós reményekkel várhatja a döntőt.

Robert Burneika profi debütálása jól sikerült, ugyanis egyelőre úgy tűnik, sikerülhet beverekednie magát az első ötösbe, ami egy Mr. Olympia kvalifikációt is jelentene számára. Nem tudott felnőni azonban az elvárásokhoz Cedric McMillan, Jason Huh, Roelly Winklaar és Brandon Curry sem, mert bár mindegyiküket óriási tehetségnek tartják, mindegyikük vizesen lépett színpadra, így első körben kigolyózták magukat az Olympia-kvalifikációra esélyesek sorából - a döntőig azonban még van idő javulni, de úgy tűnik, hogy a fenti négyesből most már csak Cedric és Jason van lőtávolban.

FŐOLDAL

 

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

Kai Greene

 

 

 

Ronny Rockel

 

 

 

Craig Richardson

 

 

Lionel Beyeke

 

 

 

Robert Burneika

 

 

 

Cedric McMillan

 

 

 

Jason Huh

 

 

 

Roelly Winklaar

 

 

 

Szólj hozzá a fórumban!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!