Kathler Gym buli

2012-11-25

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Kathi Béla mindent erőből nyom. Ha nyílt nap van, azt is!

A Cutler Gym egy hónapja nyílt meg, és már akkora tagszáma van, amit sok terem megirigyelhetne. Talán a sikeres nyitást akarta megünnepelni Kathi Béla egy nyílt napos megnyitóval.

Ebben a pillanatban van majdnem vége a második napnak. Vörös Zoli olyan, mint Mózes: kettéosztja a tömeget. Vízszintesen. Nem alul és felül, mert egy sorban állnak, nem egymás nyakában. Nem elöl és hátul, mert igazságtalan. Akkor hogyan? Hát mondom, mint Mózes: bal meg jobb. A hangosabban kiabálók felé repül a póló. A pólódobálás kihagyhatatlan, itt is bejön. Főleg, hogy azért a Cutler Gym póló nem egy mezei Scitec póló, hanem egy kuriózum. Ha van Cutler Gym pólód, akkor már jártál itt: ezt nem vetehed meg nyolcezer Fitness Pontban.

Tegnap éjjel Kathi Béla szexuális életet élt a macskával, Marcival, akit Karesnek szokott hívni, vagy Karest Marcinak mert összekeveri őket, de Kares életének legnagyobb szerencséjére itt már volt jelen.

Béla a következőket mondta a macskának: nézz a szemembe, és küzdj! Majd jött a szex és nem zavarta, hogy Marci fiú. 

Ez még a pezsgőfürdő előtt volt, amiben egyébként nem pezsgő van. De vissza a Cutlerbe!

Azt gondolná az ember, hogy egy Cutler Gymbe, egy Kathi Béla nevével fémjelzett nyílt napra sokan jönnek. De azt nem gondoltuk, hogy ennyien.

Csak azok voltak százan, akik edzettek is. Ezt onnan tudjuk, hogy 100 szekrény van, és elfogyott a kulcs. Persze lehet, hogy tízen edzettek csak, de ez a tíz olyan izmos volt, hogy fejenként tíz szekrénybe fért csak be a cucca.

Szívesen írnánk hatalmas kamu számokat, de azt hiszem elég lesz, ha annyit mondunk: a bemutatóedzést vagy 500 ember nézte végig. Nagyrészt persze egymás fejét nézték hátulról, mert mozdulni sem lehetett, De a hangulathoz látni se kellett semmit. Aki esetleg kevéssé emocionális alkat, annak segített Kahti Béla műsorvezetése. 

Természetesen nem kifejezetten az "edzzünk szép szabályosan, kis súllyal" tanfolyam keretében került sor a bemutató edzésekre. Egyetlen ember végezte szigorú szabályosságal a gyakorlatokat: Bohos Kornél. A többiek mind erőből tépték a rudat a látvány kedvéért. Ilyet nem minden nap lát az ember, azt biztos.

De nem mondom el, mik voltak. Vörös Zoli sem a híresen gyenge testépítők közé tartozik, Bohos Kornél úgy elmebeteg ahogy van, Kökény Béla úgyis egy hegy, hogy nem magas, Bereczki Krisztián pedig olyan mint Vörös Zoli, attól függően, hogy merrefelé áll a sapkája. Ők ketten szokták egymást utánozni, és ha találkozol velük, simán kérheted, hogy dobj egy Vöröst, vagy dobj egy Bereczkit, a lényeg, hogy mindig az éppen előtted állónak mondd, hogy ő a jóképűbb és az izmosabb.

 

Itt volt Mészi is, most se guggolt, mert puhány. Lusta is, mert nem 36 kilót nyomott ki tízszer, hanem 360-at egyszer. Háromszázhatvan. Ha ennyi fokot fordulsz, már megpördülsz, Mi is megpördültünk, már előtte, amikor a 260-ba belenyomott hatot.

Szegény csajok el voltak kicsit hanyagolva, pedig Nagy Bettina és Oláh Vivien durva guggolásokat mutatott be, ami nem az intenzitás ás a súly miatt volt érdekes a férfiaknak és a leszbikusoknak, hanem a látvány miatt. Kár, hogy alig látszottak a nagy tömegben. 

A kaját Toldi Jancsi prezentálta. Nem biztos, hogy ő pucolta a krumplit, de reméljük igen. Ami lényeges, hogy amikor a Superbody helyett egészségügyileg gallyra vágta magát, mindannyian megijedtünk. Ehhez képest kicsattanó formában jelent meg, mintha mi sem történt volna. Kérdés, hogy a Zsuzsi engedi-e még versenyezni, és ez bizony azok számára érdekes, akik látták már a Zsuzsit hisztizni.

Ha nagyon figyelsz, feltűnt, hogy csapongok, de meg kell említenünk a kis csapatunk egyik háttérben levő tagját, Hirling Bálintot. Bálint a fotós, a kurvajó fajtából, ami manapság nagy kincs, amikor minden önjelölt balfasz profi fotósnak titulálja magát. Bálint képei hozzák azt a minőséget, amit elvárunk. Most az ő képeit látod, de persze itt nem kell a csodát várni, mert egy ilyen rendezvény pont az a téma, ahol minden adott, hogy ne tudj normálisan dolgozni. (Ennek fényében a majd eljövendő BB.TV Flash sem egy Star Wars moziélmény.) Azt előre elmondom, hogy a Cutler kistesója, a BodyBuilder Gym dekorációjának jelentős része Bálint fotóiból fog állni. Nem titkolt álmom, hogy csináljunk végre egy normális nyomtatott testépítő magazint, 3 fős stábbal, ahol a fotós a Bálint lenne. A Scitec erre sajnos nem bólintott rá, mert nem éri meg neki nyomtatott magazint gyártani.

A Cutler Gym nem csak abban készült a nyílt napra, hogy sztárvendégeket hívott, hanem bizonyos fejlesztéseket is eszközöltek, amelyeknek kész kellett lenni a nagy napra. Ilyen például az erőkeret, amelyet a BodyBuilder Gymbe gyártott első példány módosításával készített el a Scitec Teszt egyik döntőse, Pete-Komáromy Gergő, aki egyébként kettyós, így nem nagyon lóg ki ebből a társaságból. (Innen üzenjük: Geri, szar lett!  :DDDD) Kornéllal jól összehaverkodtak és a két maszek gépépítő nem rivalizálni kezdett, hanem inkább megosztották tapasztalataikat. Kornélt nagyon sokan keresik a gépei miatt, ami nem is csoda, mert beszerezni csak a szokásos Life Fitness/Precor/Technogym/Atlas vonalat lehet, amelyek csak a fitnesszlófasz vonalat képviselik Kornél gépei melett. És remélhetőleg hamarosan Geriéi melett is, aki viszont már most nagyon nagy király strongman eszközökben.

Majdnem kifelejtettem, este mindenki bebaszott, kivéve mi, de erről nem beszélünk, főleg Toldi Zsuzsiról. Zsuzsi nem tartozik egyébként a Cutler csapatba, ő a Segner Fitnessben személyi edző, amely egy "normálisabb", horror pénzből épített, luxus jellegű fitnessz terem, viszont a baráti kör és a Team Scitec tagság ide köti. Debrecen mindig is nagyon erős volt a sportéletben: még az első, 2004-es Bajnokok Éjszakáján is egyetlen városból érkezett buszokkal és kereplőkkel csapat: innen.

Ez nem csoda, mert sportemberek és komoly edzőtermek egész garmadája áll itt hadrendben.Ezek közé került be most a keményebb vonalba a Cutler.

És hamarosan jön a Cutler 2-is, Hajdúböszörménybe. Amit pedig Kathi Béla csinál, az meg lesz csinálva.

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!