Kathi Béla félreértések eloszlatása

2016-06-26

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Kathi Béla és a pre-Muscle Beach, avagy a Scitec Summer Gym!

Mostanában eléggé félreérthető hírek terjednek Kathi Béláról, pedig a valóság sokkal komolyabb. Minap például sokan félreértették a helyzetet, amikor Béla közreműködésével éppen motion capturing-felvételek folytak a Street Fighter 16. videojátékhoz.

Nem hiszed? Pedig Kathi Béla közismert videojáték színész. A Metal Gear Rising című játékban például ő játszotta Armstrong szenátort.

Még fontosabb információ, hogy idén is lesz Muscle Beach, de most jobban. Kvázi egész nyáron kint van az edzőterem, amit eddig csak az agusztus első hétvégéjén lehetett használni. A Mens Mentis mint professzionális edzőteremberendező cég idén nagyobbat dobott a szokásosnál, sokkal komolyabb a helyszín is, mert a komplett Beach House-t felújították és idén Siófok Plázs néven fut.

Ezügyben járt most Kathi Béla Siófokon, ahol találkozott a WABBA  világbajnok Páli Gáborral, aki nem mellesleg a Cutler Gym Kaposvár tulajdonosa.

A balatonon 20 éve még komoly gond volt edzeni, bár Siófokon mér ezer éve ott vannak olyan klasszikusok, mint a Kozma Gym. A Muscle Beach persze kivétel, mert egészen más szabadtéren edzeni (ennek jó és rossz tulajdonságaival együtt), de ez olyan dolog, amit kötelező kipróbálni. Ha valaki a környéken nyaral, érdemes akkor már elugrani a Cutler Kaposvárba is: szép kis város, jó a fagyi, és a teremnek egyedülálló gépparkja van - valahol minden Cutler egyedi.

A Muscle Beach-csel az a helyzet, az csak az agugusztusi 3 napos program neve, a mostani nyílt edzőtermet máshogy hívják, Scitec Summer Gym-nek. Az agusztusi Muscle Beach pedig annyira népszerű, hogy tömegek készülnek, diétáznak be (!) rá, azonban annyira nincs információ, hogy jobb híján a gyakorikérdések.hu című észlényportálon érdeklődik már pár szerencsétlen. De nyugi, lesz Muscle Beach, augusztus elején.

Addig is vígan konstatálhatjuk, hogy Béla lement, edzettek egyet Páli Gabival, és mostantól elérhető a szabadtéri edzőterem bárkinek!

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!