Kefalianos lett Mr. Európa, Dani megint villog

2012-04-28

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Michael Kefalianos megcsinálta a lehetetlent, Tóth Dani pedig megint odatette magát a Mr. Europe Pro-n!

 

Michael, a görög taxisofőr már hosszú ideje vadászik egy profi győzelemre, de az egészen eddig minden egyes alkalommal kicsúszott a karmai közül. Nem nyugodott azonban bele a vereségekbe, és végül térdre kényszerítette a sorsot: ezúttal még egy hajszállal se lőtt mellé a formaidőzítéskor, így képes volt fordítani a múlt heti eredményen, és megverte Johnnie Jackson-t, megszerezve élete első győzelmét. A struktúrája ugyan nem javult az utóbbi években, de a pózolása valamelyest igen, így Johnnie nem tudta maga mögött tartani. Már csak azért sem, mert a FIBO Power Pro bajnoka elszúrta az időzítést, így ezúttal csak a második helyre tudott befutni - no persze nem mintha ez olyan rossz eredmény lenne. Sőt.

A képzeletbeli dobogó alsó fokán az a Baitollah Abbaspour állhatott, aki egy héttel ezelőtt negyedik lett - sanszos, hogy diszkrét szőrmének köszönhetően -, és a hét közepén még nem szerepelt a hivatalos indulólistán. Mindenesetre ezúttal nyilvánvalóan tudott javulni, bár az is lehet, hogy csak Sergey Shelestov formaromlását sikerült jól kihasználnia. Aki ráadásul annyira elszúrta a formát, hogy nemcsak lemaradt a dobogóról, de visszaesett egészen az ötödik helyig, ami Feras Saied számára is szerzett néhány örömteli percet és egy extra helyezést. Ennek köszönhetően ugyanis az olasz is előrébb tudott lépni egyet a múlt heti helyezéséhez képest, ami számára nyilvánvalóan remek eredmény.

Tóth Dani pedig ismét hatodik lett, éppen úgy, ahogy az egy héttel ezelőtti profi debütálásakor. Sajnos a bírók szerint még Sergey hibája sem volt elég ahhoz, hogy hazánk legkiválóbb testépítője eggyel előrébb lépjen, az ugyanakkor biztos, hogy ismét megállta a helyét a nagyok között. Pontosan ugyanazok végeztek előtte ugyanis, akik a FIBO-n, és ténylegesen letette a névjegyét azzal, hogy megvert olyan neveket, mint Brandon Curry, Ben White vagy éppen Gustavo Badell - még akkor is, ha egyikük sem volt éppen élete formájában. Biztató kezdete ez egy profi karriernek, ami gyakorlatilag már most sikeresebb, mint eddig bármely magyar versenyzőé (kivéve talán Kalman Szkalakot), és a java még csak ezután következik.

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

Végeredmény

1. Michael Kefalianos
2. Johnnie Jackson
3. Balto Abbaspour
4. Feras Saied
5. Sergey Shelestov
6. Tóth Dani
7. Gustavo Badell
8. Brandon Curry
9. Tomas Bures
10. Steve Benthin
11. Lee Powell
12. Leonid Istomin
13. Luke Timms
14. Jari Mentula
15. Varinder Singh
16. Ben White
16. Carlos Asensio

 

Michael Kefalianos

 

Johnnie Jackson

 

Balto Abbaspour

 

Feras Saied

 

Sergey Shelestov

 

Tóth Dani

 

Gustavo Badell

 

Brandon Curry

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!