Kellogs IFBB Fitness Magyar Kupa 2006 Sajtótájékoztató

 / 5.0

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

Kellogs IFBB Fitness Magyar Kupa
Sajtótájékoztató

2006. április 19.-én, a. Port Side Étteremben tartotta sajtótájékoztatóját a szervező gárda.


Aradszki Zita, Huber István, Bara Csaba
Nemzetközi Kapcsolatok, Elnök, Marketing Igazgató

A verseny „szlogenje”: „minden kategóriában rendezünk versenyeket” nem véletlen, hercehurca volt ugyanis a körül, hogy milyen kategóriákban lesz tavasszal verseny, ugyanis az egyik szervező, a Huber Center kft. nem hivatalos Magyar Kupát készült szervezni, hanem csak pár általa kiválasztott kategóriában kupaversenyt, a hivatalos Magyar Kupát pedig pályáztatta a szövetség. Csakhogy erre a pályázatra nem volt jelentkező, valamint totális kommunikációs zavar következtésben senki sem tudta, hogy mi a pálya!

Mindez aztán a Közgyűlés után megoldódott, Kokó is Vida Zoltán magukra vállalták a hivatalos Magyar Kupa szervezését, így most az elvileg két kupaverseny gyakorlatilag együtt alkotja a rendezvényt.

A rendezvény médiatámogatója a Sanoma Bp. kiadó, vicces módon az FHM magazinnal, amelyben soha egy karaktert nem írtak még normális hangvételben a testépítésről. Bara Csaba marketing igazgató ígéretet tett nekem arra, hogy intézkedni fog, hogy ezen esemény kapcsán ezúttal kevésbé gyomorforgató-bicskanyitogató újságcikk jelenjen meg.


Vargha Viola - Modell Bajnoknő

Ennyit az előtörténetről, nézzük a lényeget: A helyszín a MOM művház a Csörsz utcában, a rendezvény két napos, április 29-30 9.00-17.00-i tart. Külön kiemelték a szervezők a korai „zárást” mivel nem szeretnék, ha előfordulna még egyszer, hogy még éjfélkor is versenyzők állnak a színpadon. 40 kategória lesz ez akár 600 versenyzőt is jelenthet, meglátjuk! A verseny válogató az IFBB Testépítő Európa Bajnokságra (május 5-8, Szlovákia), valamint az IFBB Fitness Európa Bajnokságra (május 29-29. Olaszország).


Nem, Kokó mester még nem fordított hátat a sportnak...

A program:

Szombat:

Féri Fitness forma
Férfi Fitness
Női Testépítés
Női Fitbness
Női Fitness Forma
Férfi Testépítés

Elnök úr mondja, Bara úr pedig jegyzeteibe mélyed

Vasárnap:

Szabadidős versenyek 9-12.-ig
IFBB Versenyek 11-17.30.-ig

Fitness Rutin
Junior Női Fintess
Junior Női Body Fitness
Junior Női Testépítés
Junior Férfi Testépítés
Junior Férfi Body Fitness
Junior férfi Fitness
Masters Női Testéíptés
Masters Női Fitness forma
Masters Férfi Testépítés
Páros
Fitness Modell
Top Modell

A belépőjegy mindössze 990,- Ft lesz! Bővebb info: ifbb.hu


Ez a "manó"(ka)

Mivel ezúttal nem kaptam defektet, más eseményről kell beszámolnom, mégpedig a sajtótájékoztató után történt para-ufo jelenségről. Történt ugyanis, hogy Németh Esztert –aki összetörte egy nappal korábban az autóját – kísérő Kapás Évi autója tilosban parkolt, de megbüntették őket a lejárt pakolójegy miatt, ekkor azonban megjelent egy manó – Centrum kft.-s kukásmellényben - és közölte, a büntetés jogtalan, ezért intézkedni fog hogy a büntetőcédulát visszavegyék. Valóban megjelent a főnök, és a hibát vétő pakolási egyfogú, nem éppen absztinens ellenőr is, akit a manó teljes dimenziójában - 1,50 méter – kiállva elküldött a picsába és még veréssel is fenyegetőzött, ami elég irreálisnak hangzott, de végül is már azzal is elég sérülést tudott volna okozni az említett kollégának ha eldugja a piásüveget.


Őt büntetné meg...

...de csodák csodája, van a manó felett is úr...

Persze az is lehet, hogy valami kandi kamera felvételen voltunk!


...a manó arcát figyeljétek!
drugs bunny

 


Kapcsolódó cikkek
Lénárd Lajos, Pokrócos György ...
Tóth Dani | Kovács Feri | Superbody 2008 ...
Taksonyi Erika | Kozaróczy Tibor | Tricepsz-titkok ...
Molnár Péter | Scorus Bernát | Drugs Bunny főzés ...
A 2014-es év első BB.Tv-je, benne mindenféle nyalánkság az erősemberektől kezdve a Mr. Olympián keresztül (igen, BB.Tv a Mr. Olympián!) egészen Szakács Sanyi kö...
Végre ismét egy VHS korszak-hangalámondás - a világ egyik legtehetségesebb testépítőjéhez. Megtörténik a BBTV történetének első esztergálása is. Sőt, most elő...
Szeghalmi sztárbemutató | Shop.Builder | Csuri | Bakiparádé ...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!