Készülődés Dallasban

2010-08-13

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Dallasban már egy egész seregnyi versenyző készül a Europa Super Show-ra, és többen közülük le is leplezték formájukat...

 

Markus Ruhl sajnos nem adott több ízelítőt, de az ruhában is látszik, hogy a tömege most is brutális, ráadásul azt elmondta, hogy a derékméretéből is sikerült lefaragnia, miközben még mindig 123 kilót nyom, a nemrég közzétett videója alapján őrületes koündícióban.

VIDEÓ!

 

Bill Wilmore elmondása szerint a tavaly ugyanezen a versenyen elért második helyezeése óta sokat tudott javulni, és így szeretne javítani a tavalyi helyezésén is - a szavait pedig néhány pózzal is megerősítette. Az biztos, hogy a kondíciója kőkemény, de a felkarja még egy kicsit el van maradva a többi testrészéhez képest, azonban egy Mr. Olympia kvalifikáció így is összejöhet neki.

VIDEÓ!

 

Mark Alvisi is alaposan felkészült. Miután tavaly megszerezte a profi kártyáját a debütáló versenyen nem alkotott maradandót, azonban idén visszatért 5 kiló plusz izommal és porszáraz kondícióval.

VIDEÓ!

 

Videoplayer: magazin/docs/video/lesukov_gugg.flv

 

Jeff Long az idei New York Pro-n debütált a profik között, de nem jött össze számára a jó szereplés - elsősorban a kondíció miatt. A verseny után nagyon fogadkozott, hogy még idén megmutatja mire képes, de nagyon úgy néz ki, hogy hiába a manapság egyik legfelkapottabb guru, George Farah segítsége, most sem lesz elég kiélezett a forma.

VIDEÓ!

 

Essa Ibrahim Obiad az idei amatőr Arnold Classic-on nyerte el a profi státuszt, méghozzá az abszolút bajnoki cím megszerzésével - ahogyan egy évvel korábban ez Roelly Winklaar-nak sikerült. Kettejük között annyi a hasonlóság, hogy mind a kettejük előtt nagy jövő állhat a sportban, de Obiad egyelőre nem úgy néz ki, hogy a nagy elődhöz hasonlóan be fog tudni robbanni a mai, elképesztően erős mezőnybe. Mindenestre érdemes lesz rá odafigyelni a jövőben.

VIDEÓ!

 

Clarence DeVis a 202 font alatti kategóriát erősíti majd, és bár mindig elmondja, hogy mennyire nehéz számára beférni a súlykorlát alá, ezúttal sem tűnik túl tökéletesnek a kondíciója - bár ez lehet éppen a túl sok fogyástól is. Mindenestre úgy tűnik, hogy nem ő lesz a címvédő bajnok, Tricky Jackson elsőszámű kihívója, de a jó struktúrájának köszönhetően elképzelhető, hogy Openben majd sikeresebb lesz, és talán már most is megszerezheti a hőn áhított 202 fontos Olympia kvalifikációt.

VIDEÓ!

 

Seth Feroce - sok más versenyzőhöz hasonlóan - a dallasi versenyre időzítette profi debütálását. Ezúttal ő is a 202 fontos kategóriában fog indulni, méhozzá a kondíciója alapján elég jó esélyekkel.

VIDEÓ!

 

Szólj hozzá a fórumban!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!