Kiss Jenőt csúnyán átverték!

2016-09-26

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Mi mindig mondjuk, hogy NE! Nem nyilatkozunk a szennymédiának, mert abból semmi jó sem jön ki!

 A szupertévékettő nevű foscsatorna nemrégiben egy elvileg sportról szóló adást készített, legalábbis Jenő elhitte nekik. Most meg utólag megy a köpködés meg a nyilatkozgatás a nyomorult közösségi oldalom, mert nem az jött le a műsorból, amihez elvileg a nevét adta. 

Érdekes, mert mindenkinek tudnia kéne - mi is állandóan azt szajkózzuk, MINDENKINEK elmonduk ezerszer - hogy nem állunk szóba a szennymédia képviselőivel. Nem állunk szóba olyan csatornákkal, amelyeknél állandóan összevissza hazudoznak, nem állunk szóba olyanokkal, akiknél a műsor gerincét a valóságsók képezik.

Vonatkozik ez a nyomtatott sajtóra is.

Az ilyen média célja soha nem a bodybuilding pozitív színben való feltüntetése - ami már eleve nehéz, mert egyre kevésbé pozitív, gondoljunk csak a ma már elsőszámú, legfontosabb kategóriára, a mens buzique-ra - hanem az olcsó nézettség és szenzációhajhászás. Nekik soha nem volt céljuk hogy valóságot vagy igazságot mutassanak. Egy dolog érdekli őket: a média gyökér látámódjának megfelelő, minél nézetteb moslék lehozása. A cél az emberek alantas érzelmeire való hatás.

Miért hozna le egy tévé egy normális műsort, ha ahhoz tehetség, elhivatottság, munka kell, míg a botrányost tízszer annyian nézik és nem kell beletenni semmit?

Kiss Jenő egyébként egész évben csúcsformában van és nemsokára indul a Prága Pro-n. (Ahol idén sajnos nem leszünk jelen.) De ez nem lesz hír egyik tévében sem, ezt garantáljuk!

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!