Köcsög-e Tom Cruise?

2015-05-21

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Most végre kiderül, hogy köcsög-e Tom Cruise, lesz üzleti gyorstalpaló alapképzés, robogós vezetéstechnikai tanácsok, kapszulahotel, Birmingham élhetősége, Top Gun, nyelvtannácizmus és minden, ami még belefért az újabb gigahosszú adásba - a BB.Rádióban!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmail.com

 

Trekklista:

Top Gun Anthem - by Harold Faltermeyer and Steve Stevens
Kenny Logins - Danger Zone
Emphatic - Stronger
Kane Roberts - Fighter

 

Olvasói levél:

"Engedelmetekkel szeretnék reagálni a legutóbbi adásban idézettekre Tamás leveléből. Ne felejtsük el, hogy ő csak a saját intézményéről beszélt a tananyagokat érintően. De ez azért árnyaltabb téma. Mégpedig azért, mert nálunk (Debrecen) egyes karokon egyszerűen nincs kapacitás a hivatalos digitális tananyag tárolására és az adott szerver karbantartására. A másik, hogy az ETR, Neptun (egységes tanulmányi rendszerek, melyek funkciója az érdemjegyek rögzítése, vizsgák kiírása, órarend, levelezés, ösztöndíjak stb.) kihasználtsága intézményenként nagyon-nagyon eltérő. Amit én tudok, az nem más mint az, hogy a Debreceni Egyetem Neptun kihasználtsága példának okáért sehol nincs a Corvinus Neptunjához. Az egyik a tárgyak felvétele után automatikusan összerakja neked az órarendet, a másik nem. A többi funkcióról ne is beszéljünk.

A másik, amit szeretnék még ebbe a levélbe sűríteni, az Bunny múltkori (költői?) kérdésére "Mit fognak csinálni a gépek?" egy vélhetőleg irányadó és izgalmas válasz.

„A technológia történelmének elemzése rámutat arra, hogy a technológiai változás exponenciális szemben a jelenlegi "intuitív-lineáris" nézetekkel. Ezért a 21. században nem 100 évnyi, hanem – a jelenlegi ütemmel – 20 000 évnyi fejlődést fogunk megtapasztalni. A fejlődés haszna, eredményei is, mint a chipsebesség és költséghatékonyság szintén exponenciálisan fognak növekedni. Még az exponenciális növekedés is exponenciálisan fog változni. Pár évtizeden belül a gépi intelligencia meg fogja haladni az emberi intelligenciát, és ez a Szingularitáshoz fog vezetni: olyan gyors és alapvető technológiai változásokhoz, amely szakadást fog létrehozni az emberi történelemben. Az esemény következményei olyan, jelenleg elképzelhetetlen jelenségek lesznek, mint a biológiai és nem-biológiai intelligencia keveredése, halhatatlan, szoftver alapú emberek, végül pedig egy hihetetlenül magas szintű intelligencia, amely fénysebességgel terjed az univerzumban.” (Raymond Kurzweil)"


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!