Kornél megmutatta, mire képes a Kathi Béla istálló

2012-06-11

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Erre nem is számítottunk: Kornél a semmiből jött, bekészült és tarolt a tavaszi szezonban.

A csúcspont a hétvégi WABBA VB, ahol harmadik lett a csoportjában, de Béci szerint jobb is lehetett volna és sportdiplomáciát emleget. (Bár hozzáteszi, lehet, hogy elfogult.) Egy biztos: ő volt a legszárazabb a mezőnyben. A képek pont a verseny előti, lelaposodott állapotban készültek.


De amíg az átlag testépítő szétnyafogja magát ebben az állapotban, Kornél bármeddig a fotós rendelkezésére áll, sőt, akár lepakol egy kamiont, mert nem csak fizikumban, hanem hozzállásban is bajnoki szintű. fanatizmusa kivéteteles: nem a tükörben való buziskodásban és a sztárkodásban, hanem akareterejével jeleskedik.

A hozzállás Kathi Béla szintű, nem véletlenül barátok és edzőtársak. Arról az emberről beszélünk, aki annyira nyomta a lábtolót, hogy eltölt  a bokája. Ez az amiért hamarosan új példaképként lép elő. A BB.Tv után hamarosan a rádióban találkozhattok vele!

 

fotó: drugs bunny

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
A magyar testépítősport lassan 40 éves... Érdemes egy kicsit visszatekinteni a kezdetekre. A mai fiatalok lehet nem is tudják, hogy a kezdet...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!