Kris Murrell

2010-06-18

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Oszlassunk el egy tévhitet: Nem csak ronda nők mennek testépítőnek!

 

Kris Murrell tökéletes példa erre, hiszen egyáltalán nem ronda, mégis a testépítést választotta. 1979 március 1-jén látta meg a napvilágot, tehát most 31 éves. Már gyerekkorától kezdve folyamatosan sportolt - főleg a különféle táncokat szerette, amit 22 éven át csinált, és több fajtába is belekóstolt, úgy mint a jazz, a tap vagy a balett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A súlyzós edzésbe 7 évvel ezelőtt vágott bele, ilyen rövid idő alatt IFBB profivá válni pedig nem éppen rossz teljesítmény. Eredetileg az edzésködés fogta meg, de többen is javasolták neki, hogy versenyeznie kellene, ezért végül úgy döntött, hogy nincs mit veszíteni: megér egy próbát.

Videoplayer: magazin/docs/video/lesnyom200.flv

Először 2005-ben futott neki az NPC Junior Nationals-nek, de csak az 5. helyig jutott, azonban egy évvel később visszatért, és nyár elején megnyerte a Junior Nationals-t, de az év végi NPC Nationals-en, a felnőtt mezőnyben már csak a 7. helyre futotta az erejéből.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A rákövetkező évben ugyanott 4. tudott lenni, majd 2008-ban az NPC USA megnyerésével próbálkozott, de tavaly év végén megszerezte a profi kártyát, de azt még nem lehet tudni, hogy merre tovább. A napokban kiderült, hogy már eldöntötte, hogyan folytatja a karrierjét, de Lonnie Teper hiába tepert, nem tudott kihúzni belőle semmilyen konkrétumot.

 

 

Amíg kiderül, mi az amit nem jelentett be, lehet nézegetni a képeket, hiszen akad látnivaló rajtuk bőven - mind az izmok, mint pedig a nők rajongóinak.

 

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
A magyar testépítősport lassan 40 éves... Érdemes egy kicsit visszatekinteni a kezdetekre. A mai fiatalok lehet nem is tudják, hogy a kezdet...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!