Kockás hasú gizda akarsz lenni?

2012-06-13

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Sportolók ezreinek álma, hogy egyszerre izmosodjanak és veszítsenek zsírt. Persze csoda nincs, de testkompozíció-változtatás van.

A Lean Boss valószínűleg szleng-kifejezés. Arra utal, hogy előbb-utóbb menő, kockáshasú csávó leszel, ha a testkompozíció változtatást tűzted ki célul. Ebben segít neked maga a Lean Boss termék.

Ez nem egy kifejezett zsírégető, mint ahogy a hosszú távú, lassú izomtömegnövelést és lassú zsírleadást célzó étrend sem egyenlő a teljes diétával. A testkompozíció változtatás lényege az, hogy nem hirtelen változást érsz el, hanem türelmesen, hosszú ideig dolgozol a célért. Ezáltal viszont nem fogod elveszteni a formát a diéta abbahagyásával, már csak azért sem, mert nincs mit abbahagyni.

Normális esetben sajnos a test kompenzál: igyekszik a hosszú időn át meglévő formába visszaalakulni. Ha valaki húsz évig volt dagadt, nagyon kell ügyelnie arra, hogy mi történik a diétás időszak után. Nem lehet ész nélkül tömeget növelni, mert nagyon könnyen "visszatalál" a húsz éve meglevő "normál" formájához.

A testkompozíció változtatás kis lépésekkel, hosszú távon oldja meg a jó formát. Nincs hova kompenzálódni: amit hosszú távon érsz el, az meg is marad. Főleg, hogy a testkompozíció-változás gyakorlatilag egy állandóan kivitelezhető, tiszta étrendet jelent, nem horror-diétát. A normál, közepes szénhidrátos, tiszta étrendet neveztük el testkompozíció változtatásnak.

A beta-alanin azzal segíti a száraz izomtömeg növekedést, hogy gyorsítja a regenerációt, mivel gátolja az izmok elsavasodását edzés közben és után. Ha tudod, milyen az az izomláz-szerű szúró fájdalom - ami azt sugallja, hogy nem regenerálódott az izom - akkor pontosan tudod, mi ellen dolgozik ez a hatóanyag.  Azt azonban okan nem tudják, hogy edzés közben a savasodás (tejsav) okozza azt a fájdalmat, amitől nem tudod tovább csinálni. Ezt a savasodást gátolja meg a beta-alanin, ergo tovább bírod, nagyobb lesz az edzésen nyújtott teljesítményed. A beta-alanin önmagában is igen jó kiegészítő, ez az alapja az Acid Killernek is, nem véletlen, hogy a Lean Boss formulában kiválóan működik együtt a többi hatóanyaggal.

A Coleus Forskohlii egy gyógynövény, nem hangzik túl izmos cuccnak. Közismert zsírégetó hatása a zsírbontáshoz szükséges enzimek beindításán alapul. Emellett érdekes tulajdonsága, hogy az ingerületátviteli rendszert regenerálja, csökkenti az izomgörcsöket, azaz segít visszanyerni az izmok pihent állapotát. (Gyakran gölrcsölő sportolóknak élből ajánlott.) Ez ismét a teljes regenerációt segíti, amely alapja az izomtömeg növelésnek. Egyszerre izomtömeg növelés és zsírégetés - persze nem őrült mértékben.

A beta-ekdiszteron kifejezetteten anabolikus komponens. Ez a szintén növényi eredetű hatóanyag kifejezetten fokozza a fehérjeszintézist, azért régóta alkalmazzák már, pl. a régi Scitec termékben, a Myometh-ben. Ebben akombinációban tökéletesen, természetes módon segíti a tiszta izomgyarapodást.

Adagja napi 5 kapszula, 2-3 részre elosztva. A beta-alanin néhány felhasználónál viszketést okoz, ilyenkor 5 részletben érdemes használni. (Ezt javasoltuk például a közismert médiaszemélyiségnek, Winkler Róbertnek is, akinek egyszerre két kapszula viszketést okozott. Igaz, ő futáshoz használja.) Semmiféle stimuláló, pörgető hatása nincs, nyugodtan mehet lefeklekvés előtt is. Teljes hatása lassú, legkorábban 6 hét után érezhető, de a regenerációs és teljesítmény növelő hatás már korábban bejön.

A Lean Boss azoknak van, akik nem a strandra gyúrnak, hanem okosan tervezve, hosszú távra gondolkoznak. Ezzel gyakorltilag le is fed mindenkit, aki igényesen közelít a sporthoz.

 

 

 

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!