Lesukov újra lendületben!

2011-01-10

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Alexey Lesukov a Peak fiatal sztárja ismét hallat magáról, és beszámol az Arnold Classicra való felkészülésének haladásáról és elárulja fantasztikus fizikumának a titkát. Íme Alexey legújabb beszámolója!

 

Az én törvényeim

Pillanatnyilag 110.5 kg vagyok. Az edzéseim az előre eltervezettek szerint alakulnak fejlődésben és eredményességben egyaránt. Az fizikai erőm az alapvető gyakorlatok végrehajtásakor szinte ugyanakkora maradt, mint amikor még 120 kg voltam.

 

Az aktuális edzésmódszerem

Most lépek az edzéseim következő szintjére. Ebben az a kockázatos, hogy egy rosszul végrehajtott alapgyakorlat komoly sérüléseket okozhat, ezért csökkenteni fogom a használt súlyokat.

Például guggolásnál: Az edzés elején lábtoló gépet használok, majd második és harmadik gyakorlatként csak kisebb súlyokkal fogok guggolásokat végezni.

Melledzés esetén pedig a fekvenyomást helyett áttérek a  fekvenyomógépen történő edzésre.

 

A táplálék kiegészítőim

Folyamatosan alkalmazott táplálék kiegészítőim a Tri-Anabol, Plutonium és az Intra-VeNOus.

Az esti időszakban nem több mint hátom adagolókanál Tri-Anabolt szedek. Tapasztalataim alapján a A Tri-Anabol felszívódása az éjszaka közepén nem befolyásolja az alvás minőségét, sem a központi idegrendszer éjszakai tevékenységét. Így reggel telitett izomzattal ébredek, és éhesen - a reggelt szintúgy Tri-Anabollal kezdem.

Azt javaslom, hogy Plutoniumot csak a nap első felében, vagy pedig edzés előtt alkalmazzák. A legelső adagot mindig óvatosan kezdjék, és csökkentett mennyiségben. Plutonium erős hatása miatt, szerintem érdemes egy felezett ajánlott adagolással kezdjeni, majd lassan lehet emelni az adagokat az ajánlott mennyiségre. Plutonimból én személy szerint nem veszek be egy adagolókanállal többet egyszerre.

Az Intra-veNOus, edzés alatt használható, rendkívül finom, és fizikailag energetizál.

 

(x)


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Mind izomtömeg növeléshez, mind szálkásításhoz, mind fogyáshoz szükséges az edzés. Edzés nélkül SEMMI nem működik. Nincsenek csodaszerek, és...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!