Levrone és a nevelés

2016-05-12

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Kevin Levrone visszatér, ami akkora szenzáció, hogy muszáj volt kibeszélni, aztán rátértünk a komoly témákra, mint az AC DC énekesei, az állam szerepe a nevelésben, a vallás szerepe az életben, és a videoklipekről néhány érdekesség - a BB.Rádióban!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmail dot com

 

Trekklista (az előző adáshoz):

The Blasters - Dark Night
Tito and Tarantula - After Dark
Stevie Ray Vaughan - Willie the Wimp
ZZ Top - Shes Just Killing Me

Olvasói levél:

"A kezdetektől hallgatlak titeket, meg nyomon követem a webmagazint is a 2000-es évek elejétől, de elég ritkán szoktam írni, úgymond a csendes többséghez tartozom, megyek előre az úton, az edzés csak tényleg egy segítség az élethez, ha lenne hozzá adottságom, akkor se akarnék belőtt hajú instag-Rambó lenni véletlenül sem, vagy a sorozatok közt telefonbaszó személyi edző, amiből elég sokat látok egyébként.

Ami miatt írok: az előző adás szerintem nagyon negatív lett, abban az értelemben, hogy teljesen lemondtatok a testépítésről és ahová ez az egész fajult. Kezdtem is gondolkodni pár hete, hogy Bunny mit kezd majd a BBTV-vel, ha szép lassan elfogynak a szereplők, amiatt, hogy az általa felállított erkölcsi mércének nem felelnek meg. A választ sejtem, semmi nagy változás nem lesz, fokozatos eltolódás viszont igen, a filozófia megmarad, de nem fog teret kapni az értéktelenség (akkor is, ha emiatt mondjuk több motorépítő, filmes, természetfotós, vagy kutyatenyésztő lesz benne, mint izmos ember).

Ahogy mondtátok, minden ami mainstream lesz, szar lesz, de ez azért van, mert az emberek nagy része gyökér, tehát ha az emberek nagy része felfedezi a testépítést, akkor nyilván rosszul fogja felhasználni. Ez nem a bodybuilder webmagazin hibája, ez általános jelenség mindenben, ettől függetlenül pozitív, hogy ennyien edzenek ma már Magyarországon (akkor is ha csak a kinézet miatt, még mindig jobb, mint pénzt dobálni egy játékgépbe). A rádió kapcsán szerintem annyit kéne tenni, hogy teljesen kiirtani a negatív dolgokat, úgyis jön a szar mindenhonnan magától, olyanokról érdemes beszélni, ami vicces, vagy, ami valahogy pozitív. Mondok egy példát, tök véletlen eszembe jutott, hogy a szelfi szó kialakulását Bunny biztos úgy magyarázná, hogy az egy mozaikszó, abból lett hogy: Szellemi Fogyatékos Idióta.

Van még egy abszurd hírem is. Nyáron tervezek egy látogatást egy haveromnál Gran Canaria-ra. Mikor valami helyre megyek, előtte poénból behozok neten egy ottani rádió adót és elkezdem hallgatni, leginkább hogy szokjam a nyelvet. Na most kiderült, hogy Gran Canaria-n van több buzirádió is, esküszöm, így ahogy mondom, gay radio, bassza meg, komolyan nem hittem a szememnek, rohadtul kíváncsi vagyok milyen zenékkel és programokkal kedveskedik a csatorna a men’s physique hallgatóknak. További poén hogy a legtöbb ratyi a sziget déli részén található, ahol vannak a Szaharából odafújt homokdűnék is, emiatt aztán telesen otthon érezheti magát a sok homok. Remélem, nem kell majd arra felébrednem egyszer napozás közben, hogy valami kurva nagy dorong eltakarja előlem a napot, vagy hátba lő naptejjel.

A kajálós szeminárium jó ötlet, de valamilyen módon interaktívvá kéne tenni az egészet, hogy mindenki hozzá tudjon szólni (lenne pl. egy előadás rész meg egy dumálós, pl. kör alakba rendezett székekkel). Tudom, hogy alapból mindenki néz, mint a sült hal, de lehetnének feladatok, amikor a tagok kényszerítve vannak, hogy mondjanak véleményt, vagy akár egy sztorit. Persze ez csak erősen limitált létszámnál lenne lehetséges nyilván. Meg mivel jön a nyár, egy szabadtéri marhahús evés meg egész napos ökörködés sem lenne rossz, pl. az NPK Charolais farmon a Porkert Krisztiánék farmján valami nyílt napon."


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!