Levrone és Smith a tévében

2016-02-10

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Megtudjuk, mi lesz a tévé sorsa, kiderül, hogy mi a helyzet Kevin Levrone-val, eldől végre, jó srác-e Will Smith, tegeződünk és magázódunk, kiderül, ki a rasszista és hogy mi a hagyományok szerepe - a BB.Rádióban!

 

 

Hallgasd meg! / Töltsd le!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmail dot com

 

Trekklista: (az előző adáshoz)

Scorpions - Rock You Like a Hurricane
Rockbitch - Lucifer
Helloween - I Want Out
Scorpions - Going Out With a Bang

 

Olvasói levél:

Nagyon jó volt a Beatles-es adás, nem csak a zenék miatt.

A beszélgetésetek közben felmerült pár téma, amit érdekességképpen ezúton kiegészíteni pár információval:

Beat stílus a 50-as évek környékén alakult ki a II. világháború után az USA-ban, ahol az emberek csalódtak a politikusokban ígéreteiben. A háború után erősen átalakult a társadalom szerkezete is, sokan olyan tabukat döntögettek, ami korábban elképzelhetetlen volt, pl. a feketék helyzete. Ekkor kezdett el kiéleződni a hidegháború is, az emberek mindenhol kémeket és a közelgő (atom)háború jeleit látták. A fiatalok körében jelentkezett a társadalomtól való elszakadás, a gyökértelenség, valamint a felfedezésre, az ismeretlen megismerésére irányuló törekvés. Az eddigi uniformizált társadalommal ellentétben elindult egy faja én-lázadás. Híres beat író például Mailer. Természetesen ez az irányzat a zenei stílusban is megmutatkozott.

Angliában az úgynevezett "angry young men" irodalmi mozgalomban indult el hasonló, csak ott a munkás réteg csalódott, mert nem látta megvalósulni az ígért könnyű életet, emiatt kilátástalan és nyomorúságos a jövőjük. Ebben a témában érdemes elolvasni Alan Sillitoe írásait pl. A rongyszedő lánya (novellás kötet), Az ajtó kulcsa (regény).

Azok a boldog szép napok: A szovjet katonák kivonulásáról szól a dal.


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!