Mai meglepi: Dudás Ádám elpicsázta az összes magyart

2011-10-24

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Meg a nem magyarokat is.

Alighogy pitymallott Temesváron, Romániában, a Szabadság Kupa legendás helyszínén, ahol pár éve még profi verseny is volt (ami nem akkora siker, mint amennyire nekünk égő, hogy nálunk nem volt), amikor megérkezett Pengő Tamás és pártfogoltja az életveszélyes kettes Golffal. Persze az is lehet, hogy már dél volt, de a pitmyallás baromi autentikusan erdélyien hangzik, még akkor is, ha könnyen lehet, hogy ott nem pitymallik semmi, vagy egész mást jelent, pl. disznószem-főzést.

Ádám nagyott dobbantott lábával, amikor a színpadra lépett. Kétségkívül jobb öltet volt ez, mintha mondjuk egy ordenáré nagyot fingott volna, pedig a testépítők nincsenek híján eme tudománynak sem. Néha megrohadt görényeket megszégyenító módon fingadoznak, de Ádám ilyen és hasonló szokásairól szerencsére semmi tudomásunk nincs, pedig tőlünk akár még az orrát is túrhatja néha.

Régebben krémeseket szokott betúrni versenyidőszakban, de még így is nyert, pedig jobban jártunk volna, ha a faterja agyonveri egy lapáttal. Most viszont Pengő Tomi vette kezelésbe, és valami módon elérte, hogy ne zabáljon félre. Vannak erre különböző ötleteim, pl. hogy bezárta a pincébe és kiéhezett, nimfomániás nyugdíjasokat rakott  a kaja közelébe, rövid pórázon. Mindenesetre most végre megjött az a forma, amit neki már régóta - a Scitec teszten való felfedeződése óta - meg kellett volna mutatni, mert benne volt. A genetikájában, hogy rohadna meg.

A víz alatt eddig is ott volt az a mély szeparáció, ami végre előjött. Meglehet élőben jobb is, mint  a képeken, fotóművészünk ugyanis nem állt  a helyzet magaslatán. Kár, hogy a fejek nem maradtak le végül, de azt sem ártana tudni, hogy 20ezer Ft egy tetves fényképező, és ezt igazán nem azért mondom, mert szívesen Dunába lőném az összes mobiltelefonnal fényképező idiótát.

A színpadi képekért külön köszönet Emesének, bár ennyiből a saját segglukát is fotózhatta volna, az sem lenne kevésbé informatív. De legalább munkára serkenti agysejtjeinket, amíg azon tűnődünk, mi a szar olyan rohadt nehéz annak megértésében, hogy a  testépítést vagy szemből kell fotózni, vagy sehogy. Kár, hogy feltalálták a digitális gépeket, mert filmes fényképezővel legalább megtanulná a sok debil, amikor egy vagyont kifizet a szar képeiért.

Ádám eközben, amíg mi a képekért izgultunk, legyőzte Szalma "Vin Diesel" Attilát, a Superbody nagy esélyesét, a tavalyi GP bajnokot. Sőt: Varga Attilát, Nagy Levente Herkules Kupa bajnokot és Krucsai Józsefet. Kíváncsian várjuk a Superbodyt, ahol vagy ő győz vagy a krémes. (De nem a Jolán, mert azt meg sem említjük ilyen komoly sajtótermékben, mint  mienk.)


A mentorral, Pengő Tamással

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Mind izomtömeg növeléshez, mind szálkásításhoz, mind fogyáshoz szükséges az edzés. Edzés nélkül SEMMI nem működik. Nincsenek csodaszerek, és...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!