Majdnem mexikói marha!

2017-01-12

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Hús csak húsból lesz! Mindenki tisztában van a jó marhahús előnyeivel - még a tápkieg gyártók is ezzel akarják eladni a marhaproteint.

 

 

Sajnos nem eszik ennyire forrón a kását.


A marhaprotein sajnos nem bélszín ledarálva és ez nem csak azért van így, mert baromi drága lenne, hanem mert nincs ennyi marha a világon. A marhaprotein egy megoldás arra az esetre, ha nem bírod a tejsavót, de ne keverjük semmiképpen össze a minőségi húsmarha húsával.


A jó marhahús húsmarhából van. Azért hívjuk húsmarhának, mert Magyarországon főképpen tejelő marhát tartanak, ami könnyen kitalálhatóan teljesen más minőség, azaz sokkal kevésbé jó hússal rendelkezik. 


A Fitt Marketben beszerezhető NPK Charolais darált marhahús 2,5 százalékos zsírtartalommal rendelkezik, azaz alig zsírosabb, mint a csirke, de a csirkemellnél összehasonlíthatatlanul jobb még akkor is, ha más árszínvonalon van. 


Nézd meg, hová süllyedt ma a csirke minősége!

 

Javasolhatnánk a Charolais érlelt darált marhahús és a darált csirke összehasonlítását, de senkinek nem akarunk ilyen horror élményt, a darált csirke ugyanis rendesen undorító, miközben az ilyen minőségű nyers marhahúst simán, ízesítés nélkül meg lehet enni a vákuumcsomagolásból. 


Na de hogy lesz a darált marhahúsból kaja? Mégsem eheted meg nyersen! (Megeheted egyébként, de ez egy másik cikk témája.)


Darált marhahús marha egyszerűen:


1. Egy fej hagymát szeletelj apróra.

2. Tegyél kókuszzsírt vagy oliva olajat egy serpenyőbe, hevítsd fel.

3. Dobd bele a hagymát és 2-3 gerezd fokhagymár, pirítsd üvegesre.

4. Dobd bele a darált marhahúst. Nyomkodd szét fakanállal apróra.

5. Pirítsd addig, amíg láthatóan nem lesz nyers. Kavargasd közben. Levet fog ereszteni.

6. Sózd és borsozd meg, adj hozzá priospaprikát, vagy kívánság szerint adj hozzá chilit vagy bármit, ami eszedbe jut. Ne használj gagyi fűszerkeveréket!

7. Ha kevés a lé, önts hozzá még. Felöntheted alkoholmentes sörrel vagy kicsi vörösborral is, ha variálni akarod az ízt.

8. Ha akarsz bele zöldséget, kukoricát vagy a zöldborsónak nevezett zöld golyókat, önts hozzá.

8. Keverd meg néha és főzd addig, amennyire levesen szeretnéd.


Így kapsz egy nagyon könnyen elfogyaszható, tonnaszámra betermelhető, kiváló minőségű kaját. 

Elfogyaszthatod rizzsel, de még wrapbe tekerve tortilla szerű kajaként is.


Ez az igazi izomépítő étel!


 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
A tartalom: Debreczeni Gábor, Dr. Gődény György, Mészáros László, Bunny okosítás. ...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!