McMillan belépett a bajnokok ligájába!

2011-04-30

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Cedric McMillan beváltotta a hozzá fűzött reményeket: megnyerte élete második profi versenyét, a Europa Show of Champions-t!

 

Cedric McMillan beváltotta a hozzá fűzött reményeket: megnyerte élete második profi versenyét, a Europa Show of Champions-t! Cedric-nek ráadásul ezt úgy sikerült elérnie, hogy a jelenlegi felkészülés során még bevallottan nem érte el a csúcsformát, és bár sajnos nem tudott sok izmot magára pakolni tavaly óta, - főleg az arányainak köszönhetően - még így is elég jó volt ahhoz, hogy megnyerje a versenyt.

Marcus Haley-nek idén is be kellett érnie a képzeletbeli dobogó második fokával, ami egészen biztosan csalódást okozott neki, hiszen nem titkoltan győzni ment az orlandói versenyre. Ennek ellenére a hozott formával mindenképpen elégedett lehet, hiszen a kondíciója - különösen a döntőben - remek volt, szeparáltabb combokkal és keskenyebb derékkal, mint korábban bármikor. Evgeny Mishin futott be a harmadik helyre, de valószínűleg ő sem elégedett az eredménnyel, ugyanis annak ellenére, hogy sikeresen kvalifikált a Mr. Olympia-ra, valószínűleg kevesen vitatták volna a verseny eredményét akkor is, ha az orosz viszi el a bajnoki címet, ugyanis a szárazság és a tömeg kombinációja egyértelműen nála volt a legjobb a mezőnyben, de úgy tűnik a bírók ezúttal a strukturális adottságokat többre értékelték.

 

 

Michael Liberatore hiába volt a legkondícionáltabb induló a show-n, nem sikerült kvalifikálnia az Olympiára, de az előtte végzett orosszal ellentétben nála a tömeg hiány jelentett problémát, de ha a jövőben fel tud szedni egy jó adag izmot a felsőtestére - különösen a hátára -, akkor nagyon veszélyes lehet. Lee Banks a zsűrizés után még egy top 3-as helyezésre is esélyesnek tűnt, de a döntőre kissé bevizesedett, így elmaradt a közvetlen élmezőnytől, ellenben nagyon jól szerepelt ahhoz képest, hogy csupán első profi versenyét teljesítette, így a jövőben rá is érdemes lehet odafigyelni.

FŐOLDAL

Szólj hozzá a fórumban!

Teljes eredménylista

1. Cedric McMillan
2. Marcus Haley
3. Evgeny Mishin
4. Michael Liberatore
5. Lee Banks
6. Khalid Almohsinawi
7. Robert Piotrkowicz
8. Clarence DeVis
9. Grigory Atoyan
10. Wendell Floyd
11. Manuel Romero
12. Jonathan Rowe
13. Oleg Emelianov

 

Cedric McMillan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marcus Haley

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evgeny Mishin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Michael Liberatore

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lee Banks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Khalid Almashinawi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Robert Piotrkowicz

 

Clarence DeVis

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

29047


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!