McMillan vagy Haley, Haley vagy McMillan?

2011-04-29

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A Europa Show of Champions a várakozásoknak megfelelően Cedric McMillan és Marcus Haley harcát hozta!

 

A Europa Show of Champions a várakozásoknak megfelelően Cedric McMillan és Marcus Haley harcát hozta! A duó azonban koránt sem olyan domináns, mint amire számítani lehetett: Cedric nem sokat fejlődött a tavalyi debütálása óta, bár magasságával, remek alakjával és kiváló pózolásával mindenképpen a mezőny leglátványosabb versenyzője - ráadásul a kondíciója jobb, szúk egy évvel ezelőtt. Marcus is remek formát hozott, de ezúttal nem sikerült 100%-osra a kondíció, bár még így is van olyan éles, mint Cedric, viszont a strukturális adottsága nem olyan jók, vagyis kettejük meccse még koránt sincs lejátszva.

Lee Banks és az orosz Evgeny Mishin személyében ráadásul két teljesen különböző fizikumú üldözőt is kaptak a nyakukba: Evgeny borotvaéles kondíciója és óriási tömege nagyon veszélyes kombinációt alkot, de az arányai kissé rontják az összképet. Lee csak a jól eltalált kondícióban hasonlít az oroszra, ugyanis ő éppen a kisebb tömege, és esztétikus fizikuma miatt elég jó ahhoz, hogy labdába rúghasson a két favorit ellen. Michael Liberatore is esélyes egy jó helyezés elcsípésére, de a dobogóhoz - és ezzel együtt a Mr. Olympia kvalifikációhoz - valószínűleg a brutális szárazsága ellenére is kevés lesz, ugyanis tömegben még messze le van maradva versenytársai mögött. Robert Piotrkowicz is dobogós reményekkel érkezett Orlandóba, de a zsűrizés alatt mutatott forma szinte biztosan nem lesz elég ahhoz, hogy ezen a hétvégén be tudja biztosítani magának az Olympia-meghívót, viszont a lengyelt ismerve szinte biztosan el fog indulni az összes versenyen, amíg meg nem csíp egy top 3-as helyezést.

A döntőig azonban még mindenkinek van egy teljes napja, a verseny ugyanis holnap este - magyar idő szerint 21:00-kor - folytatódik, addig pedig bárki óriásit javulhat, vagy éppen teljesen el is ronthatja a formát, és természetesen az élő közvetítés a holnapi döntőn folytatódik!

FŐOLDAL

 

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

Cedric McMillan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marcus Haley

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evgeny Mishin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lee Banks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Michael Liberatore

 

Robert Piotrkowicz

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17210


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!