Média antitrust és jó pofa

2016-03-30

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Megbeszéljük a média manipulációt, lesz egy csomó közérdekűség és némi f@szbúk Puzsérral megtámogatva, aztán Csillagközi invázió hülyeségek, kutyatartás alapok, jó pofa vágás és némi szakmai érdekesség az Ausztrál Arnold Classic kapcsán - a BB.Rádióban!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmail dot com

 

Trekklista: (az előző adáshoz)

Hit N Run - Shot of Love
Britny Fox - Closer to Your Love
Velvet Revolver - Set Me Free
Crazy Lixx - Voodoo Woman

 

Olvasói levél:

"Lehet már nem aktuális, mert pár adással ezelőtt volt róla már szó.

Tudjátok, volt ez a jelenet az új Star Warsban, ahol Rey megígéri BB-8-nak, hogy nem kell félnie, majd Finn hazaviszi, erre amikor Finnhez fordul, megkérdi tőle, hogy mi is a neve.

Íme a szöveg angolul:

(A robothoz beszél) You are okay. He is with the resistance. Hes gonna get you home. We both will. (Most fordul Finnhez) I dont know your name.

Vagyis, kb ez a szöveg:
Jó kezekben vagy. Ő az ellenállókkal van. Haza fog juttatni. Mindketten haza fogunk. Nem tudom, hogy mi a neved.

Mivel általában a szinkronizált filmekben nem szeretik a rejtett alanyt, illetve azt, hogy valakit csak "ő"-ként emlegetnek, ezért gyakran egészítik ki, teszik magyarosabbá az adott szövegrészt. Jómagam is készítettem filmfeliratokat az internetes közösségnek, úgyhogy az adott jelenet bárgyúsága a fordító hibájából adódik. Valószínűleg rohamtempóban kellett dolgoznia, és bizonyára nem nézte vissza a munkáját a végén."


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!