Megfigyelés, puding és Prince

2016-04-27

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Közkívánatra beszélünk a megfigyelésről és kémkedésről, a spártai szakáll férfiasságának mértékéről, Prince-ről és az ACDC-ről, közben lesz puding, mert az fulldiétás, a retro film rovatban sorra került a Hóbortos Hétvége, és belefért még egy csomó egyéb téma is - a nagyon rövidnek szánt BB.Rádióba!

 

 

Tölsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmail pont com

 

Trekklista: (az előző adáshoz)

Slayer - Threshold
Tattoo Rodeo - Cant Keep My Woman Down
Malice - License to Kill
Charade - Call My Name

 

Olvasói levél:

"Csak egy kis történet, hátha találtok benne érdekeset és szórakoztatót.

A hétvégén el mentem bulizni.

Nem vagyok álszent gyerek, így leírom, hogy szoktam bulizni járni havonta, két havonta és akkor 1-2 pohár szeszes ital is lecsúszik.

Március óta ismét, az éves diétámat tartom, nem nyárra, szimplán magamnak bizonyításképp. Ez általában 10-12 hét, mondhatni verseny diéta, mert a végén le megyek egészen 0g CH-ra és csinálok egy minimális vízhajtást csalánteával.

Most úgy jött ki a lépés, hogy egyik kedvenc előadóm játszott a lakhelyemen, akit már régóta meg akartam nézni, hallgatni, így elhatároztam, hogy elmegyek. A diéta végett nem fogyasztottam alkoholt, helyette inkább ittam egy Caseint glutaminnal és BCAA-val megtámogatva, a buli hevében, míg más a kétes eredetű tabikat ette marokszámra, én inkább szimpla amino tablettát.

Mondhatni tanulmányi kirándulás volt így, hogy a buli és a zene helyett inkább az embereket néztem. Mivel Bunny nem jár már bulizni, gondoltam megosztom, milyen gyönyörű állatokat látni. Hozzátartozik a történethez, hogy ez az eladó, sok ember számára élvezhetetlen, elektronikus zenét játszik. Mit tegyek én ezt a fajta műfajt kedvelem. De lássuk milyen csodás állatokat lehet megfigyelni egy ilyen helyen:

  • Tipikus pemzli fejű, nagyképű, fültágítós buzi kisfiú. Úgy járnak mint az urak, épphogy le nem köpnek. 150 cm magas kisebbségi, Napóleon komplexusban szenvedő főként cigány, magukat férfinak "mostgecikurvaerősgyereknek" képzelt idióta. Elmegy mellettem (183cm magas diétában 80kg kb 8-10%os testzsír) és meglök, hogy takarodj innen. Nyilván nem csinálhatok semmit mert a borsó agyú kidobók engem is agyon vágnak. Bunny, mit tennél a helyemben? - Nyilván be nem tennéd ilyen helyre a lábad.
  • Aztán ott vannak az agyon sminkelt, póthajas, ostoba, baszós kurva kinézetű, pénznyelő automaták. Nekik már a forint nem is jó csak az Euro, de abból is a 100-as feletti címlet.
  • Található még 6 mázsás kan cigány, aki azt hiszi, hogy övé a hely, mert a teljes vagyona a nyakában, karján és a zsebében van. Zárt helyen rá gyújt, a kidobók pedig szólni sem mernek neki. Nyilván én, mint egyszerű halandó rá sem nézhetek, Mert egyből jön a "miakurvaanyádanézelhülyegyerek" szöveg.
  • Egyik kedvencem és tényleg kedvencem, mert nem tesz kárt senkiben(magán kívül), nem kötekedik, elvan magában és élvezi a bulit, ezek a nyitott szájú, lógónyálú, fennakadt szemű drogos suttyók. Lényeg nála, hogy csak táncoljon, legyen tabi és mindenki a barátja.
  • Michelin bábúból is akad jócskán. Gondolok itt arra amikor a fél tonnás csajszi magára erőlteti a csini kis rucit, amiben a hurkák simán megszámolhatók és ezen felül pedig még a képét is kikeni, olyannyira, hogy Shawn Rhoden fején több érzelem látszik mint rajtuk.
  • Van még Dana Bolka és Stana Zoltán, az 1 éve edző, főként szurival, ritkábban nélküle, de a lényeg, hogy XXS-es felső legyen rajta és két dinnye a kéz alatt. Esetleg egy jó vastag lánc a nyakban, hogy lássák, van mit a tejbe aprítani.
  • Utoljára hagytam egy gyöngyszemet, amit nem tudtam sehova tenni. Volt egy csávó, akin látszott, hogy edz, odament más férfiakhoz, akiken szintén látszott, hogy sportolnak és elkezdett előttük feszengeni, páros bicepsz póz és társai. Aki nem küldte el a picsába, annak pedig elkezdte felhuzigálni a pólóját és a hasukat nézte, hogy mennyire kockás. (szerencsére jó szokásomhoz híven, hosszú ujjú ingben és pulcsiban voltam.)

Persze található, ott normális ember is, aki a buli kedvéért megy. Szeretne szórakozni, sokszor össze is jön neki, ha figyelmen kívül hagyja fent említett férgeket. Sajnos a normális emberből van a kevesebb."


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!