Meghaltunk a Fibo 2011-en!

2011-04-19

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Úgy dukál, hogy Peak szemszögből is írjunk a Fibo-ról! Már Bunny mindent leírt, amit meg lehetett tudni, de azért irunk egyet Peak látószögből is. Íme Mező Móni és Palatinus Tünde élménybeszámolója.

Csak ismételni tudom a tavalyi Fibo-s beszámolóinkat - ugyanaz mint tavaly, talán még nagyobb ember tömeggel. Bunnyval, Robival, a body.builder.hu tulajdonosával, Palatinus Tündével és Bunny baránőjével utaztunk ki öten egy autóban ez évben a Fibora. Nem várt fejleményként Tünde és jómagam Robival aludtunk egy szobában, mely mindenki számára egy élmény volt.

 Lesukov sovány volt, és jóképű (bár kinek mi az ízlése), Thomas Scheu pedig a szokásos száraz formáját hozta magával.A kajáldában találkoztunk először Alexey-el

 

Lesukov aláirThomas Scheu mindig és mindig száraz!


Megismerkedtünk a Peak Fighter Team tagjaival is, Yanik Hahn, Florian Winter, és Mouse Animus nem sokat fognak teketóriázni ha meg kell verniük valakit.Yannikról a Peak fórumban irtunk - light weight thai box versenyző

 


A Peak Fight Team két brutális tagja - Florain Winter, Mouse Animus

A Peak stand sokkal látványosabb, megtervezettebb, és robusztusabb volt mint tavaly -, a Peak Power Challange pedig, melyen Tünde is megpróbálta elvinni a fődíjat, valóban nem volt túl eredeti ötlet, azonban özönlött a nép, hogy megnyerje az 1000 euros fődijat egy két perces, azonnali halált okozó evezés-ugrálás-kerékemelgetés-t tartalmazó szettben. 

Tünde ArnolddalKevin Levrone, Bunny, Tunde

Vince TaylorÖsszesen két napon keresztül gyalogoltunk, fényképeztünk, dolgoztunk. Utaztunk kétszer 1200 km, bejártunk 12 db iszonyú nagy kiállitási csarnokot, ki vagyunk ütve, de megérte!

Palatinus Tünde a tavalyi és az idei FIBO látnivalóit összevetve több konklúziót is levont:


1.    Erős dezsavű érzéssel telt a hétvégénk, beleértve ebbe az utazást is.

2.    Sok különbséget nem véltünk felfedezni a kiállítás részleteiben, a cégek standhelyei, méretei, dizájnja csont ugyanaz volt, mint tavaly (vagy le se bontották?), a sztárok céges ruházatát is tavaly már láthattuk, és a programok, események tekintetében is ugyanez volt a helyzet. Vagyis a FIBO mindenképp kötelező és érdekes látványosság egy megszállott testépítőnek, a sportág elkötelezettjének, de évente sajnos nem tud újat mutatni.

3.    A kondigépek tekintetében is arra jutottunk, hogy a tavalyi csili-vili csodák idén is jelen voltak, ugyanúgy, ugyanott. Vagyis ezen a téren is kiderült, hogy nem hiába vált be éveken keresztül a hardcore edzés, a diéta, a megfelelően magas pulzusszámú kardió, ehhez hozzá kell csapni egy ideális táplálkozást, és egy minőségi táplálék kiegészítő kombót, és kitartó munkával egy idő után látszódni kezd az eredmény. Csoda nincs, edzeni, izzadni, küzdeni kell, a látványos csodák főként a marketingnek szól, na meg persze a hiszékeny, de teli pénztárcájú ügyfeleknek.

4.    A Peak Power Challange megmérettetés jó bulinak indult, legalább valami újdonság is történt tavalyhoz képest. A végeredményt sajnos nem tudjuk, mert vasárnap még nagy látogatódömpingre, így nevezőkre is számíthattak. Minden esetre szombaton már csak az 5. helyet sikerült megcsípnem a 2:32-es összidőmmel. Videó is készült, remélem mielőbb közszemlére tudjuk tenni, amint szenvedek az evezőpadon, szép szabályosan ugrálom a madzagot (na ezt messze nem így csinálta senki, jelentős időt veszítettem vele), és pakoltam a gumit felnistől (ezt se nagyon élveztem, bár alapvetően nem a műkörmöm volt a fő akadály, hanem a kerék súlya, meg az állvány magassága – gyanítom ez se a legjobb részidő volt). Tehát az 1000 euros fődíjat otthagytuk, gazdagabb lettem azonban az élménnyel, egy Peak pólóval (amit minden nevező kapott), és egy combhajlító sérülést is begyűjthettem közben (már eleve meghúzódott lábbal érkeztem, de nem tett jót neki a powerezés). Nem, ez nem a másoktól megszokott mentegetőzés, hogy miért nem nyertem, köze nem volt a végeredményhez, de a verseny után már nagyon tré állapotban volt a lábam. Megyek is a gyógytornászomhoz, Orosz Csillához szerdán, és egy kis ultrahanggal, és tapasszal kezelni is fogja. (Na legalább erről is be tudok majd számolni!) Szóval köszönöm mindenkinek a drukkot, de maradok a fitnessnél, illetve annak is már csak az emlékeinél, nem leszek powergirl!

5.    Ha a FIBO 2011 programhoz egy jó társaság társul, akkor jókat lehet röhögni, könnyebben telik az idő, nem olyan fárasztó a napi több órás séta, vagy egyhelyben ülés a kocsiban, és persze lehet válogatni a szép, vagy a gyors utak között. (A szép vagy gyors út kérdéskör magyarázata az, hogy amikor eltévedtünk, mindig arra hivatkoztunk, hogy most a szép úton jövünk. A szállásunk kb. 25km-re volt, és nem nagyon sikerült kétszer ugyanazon az úton eljutni Essenbe.  - a szerk.)

6.    Jövőre erősen átgondoljuk a kiutazást, de azt megígérhetjük, hogy csak abban az esetben szervezzük meg, ha valami roppant különleges dologgal tudunk előrukkolni, akár úgy is, hogy mi hozzuk létre! Így nem olyan beszámoló követi majd, hogy már megint ugyanaz volt minden, mint az elmúlt 1-2 évben!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!